Ontdek de Panasonic Lumix G9II
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
De vogeltrek begint! Ga op pad om vogels te spotten én fotograferen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

GA OP PAD OM VOGELS TE FOTOGRAFEREN

 
De herfst staat voor de deur! Dit betekent dat het de uitgelezen kans is om vogels te spotten tijdens de vogeltrek. Hoewel sommige vogelsoorten zullen vertrekken naar warmere oorden, verwelkomen we tijdens de najaarstrek ook talloze vogels die hier komen voor de winter. Ga jij graag op pad om vogels te kijken? Lees dan eens onze tips en tricks, zodat je goed voorbereid op pad kunt!
 
 
 
 
 
 
 

Fotografeer vogels met de tips van Anne-Marie

 

Anne-Marie van Dam is de assistent-bedrijfsleider van onze winkel in Arnhem en verzot op vogelfotografie. Ze deelt haar passie graag met anderen en vertelt waar je op moet letten als je voor het eerst op pad gaat om vogels vast te leggen.

 
 
 
 

Ga net als Patrick op pad om vogels te kijken

 

Patrick Haring is inmiddels al zeven jaar onze grafische vormgever. In zijn vrije tijd is hij graag buiten met zijn verrekijker om vogels te kijken. Inmiddels heeft Patrick al veel vogels gezien en tijdens deze najaarstrek hoopt hij vooral grote vogelzwermen te spotten. Wil je zelf ook op pad om vogels te kijken? Patrick vertelt je er meer over en geeft ook een aantal tips.Wil je zelf ook op pad om vogels te kijken met een verrekijker? Patrick vertelt je er graag meer over en geeft ook een aantal tips.

 
 
 

INTERESSANT
VOOR JOU!

 
 
 
 
 

ELKE WEEK
DE BESTE AANBIEDINGEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2023
 

 


 
  * Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen, druk- en typefouten voorbehouden.