Lees in deze nieuwsbrief o.a. alles over elektronisch schakelen op je racefiets. Wat zijn de voor- en nadelen?
Fiets
De voor- en nadelen van elektronisch schakelen

Wie in het midden- of topsegment gaat shoppen voor een nieuwe racefiets moet tegenwoordig de keuze maken: kies je voor elektronisch schakelen of ga je voor de vertrouwde mechanische groep? Ofwel, ga je voor accu’s of voor kabels? We zetten alle voors en tegens op een rij én kijken wat de verschillende merken te bieden hebben. En ja, dat aanbod komt tegenwoodig óók uit China…

Fiets
Over fietsrituelen
Fiets de Podcast

Luister naar aflevering 42 van Fiets de Podcast! In een uurtje praten we je bij over onze fietsavonturen, wielernieuws, antwoord op jullie vragen, testfietsen, materiaal en evenementen.

Fiets
Waar is E3 te zien?
Wielrennen op tv

Vandaag is het tijd voor de E3 Saxo Classic, ook wel bekend als de E3 Prijs of E3 Harelbeke. Waar is de koers op tv te zien? Wij hebben een overzicht gemaakt, ook voor Gent-Wevelgem van zondag. 

Fiets
Nieuwe banden van Goodyear

Nieuws van Goodyear, met liefst vier nieuwe banden voor racefietsen. Van supersnelle raceband tot robuuste trainingsband. We nemen de nieuwe banden even met je door.

Fiets
Fiets editie 4 is uit

In deze editie lees je o.a. alles over de Koga Kinsei Pro, Apex Blackbuck, mountainbikes, training, voeding en heel veel meer. Hoe kom je van zadelpijn af? Ook daar kom je achter in de nieuwe editie. Bestel nu voor 6,95 euro en krijg er een minigids bij. 

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden