Partij van de Arbeid

Beste partijgenoot,

Gaat de politiek in Nederland de komende jaren linksom of rechtsom? Dat was dé vraag bij het tv-debat gisteravond op NPO1. Attje Kuiken stond daar samen met Jesse Klaver tegenover Mark Rutte en Edith Schippers van de VVD. 

We vroegen hen hoe het kan dat Groningers nog steeds niet geholpen zijn. Hoe het kan dat het aantal daklozen in tien jaar is verdubbeld, dat er kinderen buiten moesten slapen in Ter Apel, en dat 6 op de 10 gezinnen nu moeite hebben om rond te komen. Hoe konden ze dat laten gebeuren onder hun verantwoordelijkheid, terwijl bedrijven als Shell en Unilever recordwinsten boekten van tientallen miljarden? Op al deze vragen kregen we onvoldoende antwoord.

Het is duidelijk: Nederland heeft ons nodig om sociaal en eerlijk beleid te voeren. Gelukkig liggen wij op koers om woensdag met GroenLinks de grootste te worden. Verderop in deze mail lees je hoe je daarbij kan helpen.

Kijk hier het tv-debat terug en deel dit fragment van Attje op Twitter. Heb je nog niet gedoneerd en kun je iets missen, dan is een donatie aan de campagne heel welkom. Wij zetten dat direct in voor het verspreiden van flyers, posters, en online advertenties. 

Help mee in de laatste dagen!

De verkiezingen staan voor de deur en de partijen liggen dicht bij elkaar. Iedere stem maakt het verschil. Daarom willen we je vragen om aan zoveel mogelijk mensen te vertellen dat je op de PvdA gaat stemmen en ze te vragen hetzelfde te doen. Heb je vrienden of familieleden die...

  • nog twijfelen? Vertel ze waarom ze PvdA moeten stemmen! Hier vind je vijf goede redenen om nu op de PvdA te stemmen, en onze plannen per provincie. 
  • niet goed weten wat de Provinciale Staten en de waterschappen eigenlijk doen? Help ze het begrijpen! Hier vind je alles over deze verkiezingen en waar we voor stemmen.
  • willen helpen met het verspreiden van de PvdA-boodschap? Vraag ze om de komende dagen op social media te plaatsen waarom ze PvdA stemmen, bijvoorbeeld tijdens het EenVandaag debat of morgen tijdens het NOS slotdebat. Op deze pagina vind je onze belangrijkste plannen die je kan delen en kant-en-klare afbeeldingen. 

En op deze pagina lees je nog meer over hoe jij mee kan doen met onze campagne.

De laatste verkiezingsdebatten

Naast het tv-debat van gisteravond zijn er nog twee grote verkiezingsdebatten voor we naar de stembus gaan. Met vandaag om 18.15u op NPO1 het EenVandaag verkiezingsdebat. We hopen dat jullie vrienden en familie laten weten hoe Attje Kuiken het heeft gedaan tegen o.a. Mark Rutte en Geert Wilders. 

Morgenavond om 20.30u op NPO1 is het NOS Slotdebat. Ook daar gaat Attje Kuiken in debat met de andere politiek leiders, en lijsttrekkers uit de provincies komen aan bod over lokale thema's. 

Kijk mee! En laat weten wat jij vindt van de debatten. Op deze pagina kun je alle debatten live volgen of terugkijken, vind je onze plannen per provincie, en vind je ook kant-en-klare campagne afbeeldingen om te delen op social media. 

Alvast bedankt voor je steun tijdens de laatste dagen, en op naar een mooie uitslag op woensdagavond!

relatienummer: 283574

Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van deze nieuwsbrief. Wil je je voorkeuren aanpassen of afmelden: klik dan op onderstaande link E-mailvoorkeuren.