Bij’ De Vieze Gasten

januari 2021

De Wachtkamer

De Wachtkamer is een rondreizende cabine waar een artiest (elke sessie hebben we een andere artiest) een verhaal komt vertellen aan groot en klein op verschillende plekken in de Brugse Poort.

Als bezoeker van de wachtkamer kan je plaatsnemen in de cabine achter een plexiglas en je even laten onderdompelen in een andere wereld en
luisteren naar een verhaal van een artiest of muzikant, face to face. Daarna krijg je ook de kans om jouw verhaal te brengen aan de hand van het verhaal dat je zonet hebt gehoord. Elke deelnemer krijgt een cadeau én het beste verhaal krijgt zelfs een prijs! De verhalen worden opgenomen en achteraf online geplaatst op de website en Facebookpagina van Bij’ De Vieze Gasten.

Je zal de wachtkamer in de buurt zien verschijnen op
19 december 2020 – 16, 23, 29 januari 2021 en 6, 13 & 20 februari 2021. De locaties en de artiesten worden een week vooraf bekend gemaakt in de buurt waar De Wachtkamer zal staan.

Alles verloopt coronaproof. De maatregelen van de overheid worden hiervoor strikt opgevolgd.

i.s.m. Dienst Ontmoeten en Verbinden (buurtwerk)
Met de steun van de Vlaamse Activiteitenpremie, het Kunstendecreet en Stad Gent

Oma & Opa dansen de Corona

Mong Rosseel was mede oprichter en jarenlang het boegbeeld van het Circus van Vuile Mong en de Vieze Gasten. Tot in de verste uithoeken van het land zongen de Vieze Gasten hun liedjes en speelden ze hun sociaal geëngageerde theaterstukken.

Ook na zijn pensioen gaat Mong door met zingen en spelen, maar dan dwarsboomt Corona de agenda.

In plaats van thuis zitten kniezen, koopt Mong een fiets en klimt zijn pen.
Het resultaat is een bundel aandoenlijke beschrijvingen van het alledaagse leven van Oma en Opa die, ondanks alle onrecht en ellende in de wereld, elke dag opnieuw proberen om er samen het beste van te maken.

De opbrengst van de verkoop van het boekje gaat integraal naar “de vrienden KemoPoDi”, een vereniging van vrijwilligers binnen de samenwerkingsband Lievegem en Deinze en de gemeenten Keur Moussa, Pout en Diender (kemopodi) in Senegal.

Het boekje kost 10 € en je kan het bestellen bij Mong zelf
mong.rosseel@scarlet.be

Wees er snel bij want op = op!

Facebook iconInstagram iconWebsite icon

Copyright (C) 2021 Bij' De Vieze Gasten. All rights reserved.

U ontvangt deze Nieuwsbrief omdat u intekende op onze maandelijkse nieuwsbrief. Uitschrijven kan via onderstaande link.

Bij' De Vieze Gasten
Haspelstraat 31
Gent 9000
Belgium

Add us to your address book

Update Preferences | Unsubscribe