Fiets - nieuwsbrief week 48 - 2017
Fiets

Giro, WK en een kleine NL-vlag

De 10 opvallendste wielermomenten van 2017

Het wielerseizoen zit er al een tijdje op en wij kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen. Toch is het leuk om terug te blikken op wat er allemaal is gebeurd. Wat waren bijvoorbeeld de 10 opvallendste wielermomenten van 2017? Dat lees je op de site!

Fiets

Zichtbaarheid in het donker

AGU HIVIS kleding getest

AGU heeft een complete kledinglijn voor in het donker. HIVIS noemen ze deze collectie. We testen een set van top tot teen. Cap, jack, broek, handschoenen en overschoenen. Overdag stijlvol zwart met grijze/zilveren accenten, in het donker helder verlichte reflectie voor optimale veiligheid. De complete collectie HIVIS kleding vind je trouwens op: agu.com/hivis

Fiets

Vernieuwde crossbanden

Specialized Terra & Tracer getest

Crossen of veldrijden is in Nederland nog steeds waanzinnig populair. En ondanks dat de markt groeit is het aanbod in goede snelle banden minimaal. Fiets je met ambities dan rijdt je de wedstrijden op tubes. Gebruik je de crosser voor veldtoertochten of om je zondag invulling te geven dan volstaan banden. Specialized heeft de afgelopen tijd hard gewerkt en presenteerde afgelopen weekend twee compleet vernieuwde banden voor in de blubber!

Fiets magazine nr.12

Nu in de winkel

• In dit nummer...
Testen we zes wereldse racefietsen en nieuwe mountainbikes voor onder de kerstboom. We stomen je klaar voor je eerste 150 kilometerrit en bekijken het aanbod aan trainingssoftware

• Op zoek naar... 
een persoonlijke touch voor je racer of mountainbike? Of liever een mooie korting ontvangen op een Fiets-abonnement? Bekijk snel de aanbiedingen in onze vernieuwde webshop.

Fiets
Fiets

Helemaal '2018 aero'

De Vlaeminck Tirrenaero

Roger De Vlaeminck (Eeklo, 24 augustus 1947) is een voormalige Belgische wielrenner en veldrijder. In de jaren ’70 was hij een van de beste renners in de klassiekers, maar hij behaalde ook successen in de kleinere rondes en het veldrijden. In totaal behaalde hij 74 zeges in het veld en 177 zeges op de weg, waaronder zesmaal de Tirreno-Adriatico. Deze fiets draagt de naam Tirrenaero. ‘Toen’ nog gewoon met een stalen frame, 6-speed en de remkabels bovenlangs, nu helemaal 2018 aero.

Fiets

Dumoulin in College Tour

Fan verrast Tom met tattoo

Tom Dumoulin werd tijdens de opnames van College Tour verrast toen een fan in de zaal zijn broek liet zakken om een tatoeage van de Giro-winnaar te laten zien. “Als Tom de Giro wint, laat ik een tattoo van hem zetten.”, had hij gezegd. “Belofte maakt schuld”, is de reactie van Dumoulin. Gevolgd door “Jammer joh, daar loop je de rest van je leven mee”. De uitzending is vrijdagavond 1 december, op NPO2.

Fiets

Franse hardtail

Lapierre Prorace SAT 729

De Franse fietsen bouwer Lapierre is zowel actief op het gebied van racefietsen als MTB’s. De Prorace is de hardtail in het assortiment.

Tegenwoordig staat er SAT achter de modelnaam, wat betekent dat de fiets een grondige update heeft gekregen. SAT staat voor Shock Absorption Technology, waarbij een elastomeer deel tussen bovenbuis en zitbuis schokken moet opvangen. Dit is overgenomen van de raceframes, waar het systeem begin dit jaar zijn intrede deed.

Fiets

Doe mee aan de Leadout

Iedere maand kans

Een echte lead-out traint het hele jaar door. Om ook deze winter de kou te trotseren hebben we een compleet winterkledingpakket van het Zweedse Craft voor je klaarliggen op de finish. Het pakket bestaat uit:
» Rime Jacket
» Storm Big Tights
» Siberian Glove
» Shelter Bootie
» Arm Warmer

Zo ben je verzekerd van een functionele outfit waarmee jij je mannetje staat. Schiet jij deze maand raak?

Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer