img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

Vacature: logistiek medewerker en gastvrouw/-heer

De nieuwe bibliotheek is op zoek naar iemand voor wie het alfabet geen geheimen heeft, bij wie klantvriendelijkheid voorop staat, die haar/zijn hand niet omdraait voor uitdagend fysiek werk en die het ook leuk vindt om collega’s te ondersteunen bij georganiseerde activiteiten en evenementen.
img
Lees verder
img

Schütz Ensemble zingt 'O primavera'

Het Schütz Ensemble brengt een gevarieerd programma ten gehore met werken van Schütz, Monteverdi, Haydn, Mendelssohn, Saint-Saëns, Elgar en Perry.
Stad, zaterdag 9 juni, 16:00 uur.
img
Lees verder
img

Film: De Wilde Stad

Van de makers van de natuurfilms De Nieuwe Wildernis (Gouden Kalf 2013) en Holland–Natuur in de Delta (Gouden Film 2015) is er nu De Wilde Stad: een natuurfilm opgenomen in Amsterdam!
Stad, 13 juni, 19:30 uur.
img
Lees verder

Expositie: Viespeuk

Ter gelegenheid van 'Wereld niet-rokers dag' (31 mei) staat in de entreehal het kunstwerk Viespeuk.
Viespeuk maakt zichtbaar hoeveel peuken er dagelijks op de grond worden gegooid.
Stad, entreehal, 31 mei t/m 7 juni.
Lees verder
img

Expositie: Women@Work

Tom van der Leij (Amsterdam, 1975) reist als fotograaf en travel editor de wereld over. De afgelopen vijftien jaar bezocht hij ruim honderd landen op zes continenten.
Stad, 4e etage, 1 mei t/m 30 juli.
Lees verder
img

Film: Lady Bird

Christine ‘Lady Bird’ McPherson is een rebelse tiener in Sacramento (Californië) in 2002. Ze staat op het punt af te studeren aan een conservatieve middelbare school en wil groots leven en naar een dure universiteit in New York. Maar haar moeder en zij kunnen nauwelijks financieel rondkomen.
Stad, vrijdag 1, zaterdag 2, dinsdag 5 en woensdag 6 juni.
Lees verder
img

Biblyo

Een nieuwe week, een nieuwe Top 3 van Biblyo. Wil jij meeschrijven op Biblyo? Dat kan! Stuur een mailtje naar communicatie@denieuwebibliotheek.nl.
1. Even voorstellen: facilitair medewerker Germain van Sabine van Stek
2. Hoezo een escaperoom in de bibliotheek?! van Adham Laamraoui
3. De 5 leukste boekenblogs om op de voet te volgen van Sabine van Stek
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden