Als deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is bekijk deze dan online.

De  Zilte Zoen – dwars door de duinen

ZILT ZOENEN NA VALENTIJNSDAG...

Dat kan op 15 en 16 februari a.s.in het natuurreservaat tussen Egmond aan Zee en Camperduin. Er zijn maar liefst vijf Zilte Zoenroutes uitgezet. Afstanden van 10, 15, 20, 25 en 40 km. Voor iedere wandelaar is er dus een passende wandelafstand.
 
U start vanuit grandcafé-restaurant de Zilte Zoen in Egmond aan Zee. Er is gelegenheid tot gratis parkeren aan de Boulevard in Egmond aan Zee. Vanuit de start- en finishlocatie gaat u naar de strandopgang en wandelt u eerst over een stukje strand naar Bergen aan Zee. Na de koffie op stempelpost de Zilte Zoen in Bergen gaan de korte afstanden via het PWN-gebied weer richting finish. De langere afstanden steken door de Kerf naar de Schoorlse Duinen op weg naar bospaviljoen De Berenkuil. De langste afstand maakt een extra lus om de Hondsbossche Zeewering te bewonderen. Via het Vogelmeer en de Doodweg voegen de wandelafstanden zich weer samen. Kortom: stuk voor stuk wandelingen om naar uit te kijken.


 
De 40 km start om 08.00, de 25km om 08.15 uur, de 20km om 08.30 uur, de 15km en 10km tussen 09.00 en 12.00 uur. Het finishbureau sluit om 17.00 uur. Onderweg kunt u bij de horeca een stempeltje bemachtigen en even uitrusten om iets te drinken en te eten.
 
U kunt zich tot 10 februari online aanmelden op de website van de Sportwandelschool maar ter plaatse inschrijven op de startlocatie is ook mogelijk.
 

Opleiding tot wandeltrainer

De Sportwandelschool roept wandelaars op voor de opleiding Wandeltrainer. Deze opleiding duurt 6 dagen en gaat van start met een introductiedag op zaterdag 29 februari. De wandeldisciplines Wandel Bootcamp, Sportief Wandelen en Nordic Walking komen dan aan de orde. Bestaande wandeltrainers kunnen ook de applicatie Wandel Bootcamp volgen. Voor stageplaatsen wordt gezorgd. Na het volgen van de opleiding kun je aan de slag als trainer bij de Sportwandelschool of voor jezelf starten. De opleiding is voor mensen met wandelervaring en die het leuk vinden groepen te begeleiden. De opleiding vindt plaats in Hoorn en wordt gesubsidieerd door diverse gemeenten.
 

AANMELDEN: Meldt u zich aan per e-mail: info@sportwandelschool.nl, dan ontvangt u daarna de uitgebreide informatie. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0229-239447. Bezoek ook de website van de Sportwandelschool



 
 
 
 
Disclaimer | Privacy Statement

Stuur deze nieuwsbrief door aan een bekende

Pas hier uw gegevens aan

Uitschrijven van deze nieuwsbrief


Gasoline | Alles voor uw website