Van barbecues tot terrasverwamers en moestuintafels, bij De Morgen shop vindt u het allemaal!

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

De zomer is pas echt afgetrapt wanneer de eerste kolen op de barbecue smeulen. Met dit uitgebreid Barbecook-pakket van hoogwaardige kwaliteit heeft u alles in huis om heerlijk malse steaks, sappige vispapillots of gegrilde groenten perfect klaar te maken. Eet smakelijk!

 

Wat zit er in het pakket? 

  • Barbecook houtskoolbarbecue Adam 50
  • Barbecook Black Pepper set
  • Point-Virgule linkse en rechtse lederen handschoen
  • Point-Virgule set van 4 BBQ steakmessen
Bekijk aanbieding

Keep it cool
 

Klap de Cool Bar uit, vul hem met ijs en leg hem vol met biertjes, fris of wijn. Zo heeft u altijd een fris drankje bij de hand én heeft u een handige tafel. Een uniek item en onmisbaar items tijdens een gezellig tuinfeestje! 

Dit wil ik
Een ligbed met optimaal ligcomfort, ideaal voor op de camping, in de tuin of op het strand. Zeer makkelijk en compact op te vouwen.
Ga naar de shop

MaxxGarden Rattan loungeset - 4 persoons zithoek - Design wicker tuinset inclusief kussens.
 

  • Afmetingen tweezit: 120*61.5*76cm
  • Weer en waterbestendig
  • Kleur tuinset: zwart
  • Kussens zijn eenvoudig wasbaar met de hand op max. 30 graden
Bestel nu

Terrasverwarmer op gas
 

De robuuste, krachtige gasheater is zeer geschikt voor het verwarmen van uw tuin of terras. Hierdoor kunt u heerlijk buiten blijven genieten wanneer het ‘s avonds wat afkoelt. Hoogwaardig roestvrijstaal is verwerkt tot een stijlvol ontwerp dat mooi past bij uw terras of de tuin.

Dit wil ik
Of u nu in de stad of op het platteland woont, thuis koken met verse groenten en kruiden uit eigen tuin moet voor iedereen kunnen. Er is geen excuus meer of u nu een kleine of grote tuin hebt, balkon of terras. Iedereen kan starten met het biologisch kweken van eigen groenten en kruiden.
Bekijk specificaties
De zweefparasol heeft een groot parasoldoek van 3 meter doorsnee en is daarmee ideaal voor in de tuin en op het terras. De zweefparasol is met een zwengel te openen en de kantelhoek van de parasol is traploos verstelbaar.
Bekijk details
Deze e-mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com.
Uitschrijven

DPG Media nv - Privacybeleid