2 juli 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Tipsmail juli
image
Robothond waarschuwt voor hitte in auto
De Scandinavische winkelketen voor verzorgingsproducten voor huisdieren Musti Group, is een campagne gestart om mensen te waarschuwen hun honden niet in de auto te laten wachten. Een realistische robothond imiteert de symptomen van een hitteberoerte in een geparkeerde auto.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
VriendenLoterij en Het Concertgebouw verlengen
De VriendenLoterij en Het Koninklijk Concertgebouw hebben de samenwerking voor de VriendenLoterij ZomerConcerten verlengd. De VriendenLoterij is sinds 2019 partner van de ZomerConcerten in Het Concertgebouw en blijft dat tot en met zeker 2027.
lees verder
twitter facebook linkedin
The Power of Influence
[advertorial] Ontdek het gratis eBook "The Power of Influence" en leer van 10 jaar ervaring in influencer marketing. Dit eBook biedt diepgaande inzichten, praktijkvoorbeelden en succesvolle case studies. Ideaal voor marketeers die hun strategieën willen verfijnen en echte impact willen maken. Download nu en transformeer je bedrijf!
image
Voetbalkijkers bestellen massaal snacks tijdens Oranje
Nederlandse voetbalfans bestellen massaal burgers, patat, poke bowls en pizza voor, tijdens en na de wedstrijden van Oranje. Dat blijkt uit een data-analyse van Uber Eats. De Nederlandse fans kiezen meer voor fastfood dan veel andere Europeanen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
The Pollinators start campagne voor meer biodiversiteit in Nederland
Stichting The Pollinators is een campagne gestart om de biodiversiteit in Nederland te bevorderen, samen met Global Media & Entertainment. “Voer de bij bij” moet het bewustzijn over het belang van biodiversiteit vergroten.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom naar WOW Conference 2024 - Bereid je voor op de toekomst van welzijn en werk
[advertorial] Mis dit niet! Een nieuw event ter bevordering van welzijn en werk: WOW Conference. Laat je inspireren door gerenommeerde sprekers die de nieuwste trends en innovaties in welzijn met je delen. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe het welzijn van je medewerkers direct bijdraagt aan bedrijfssucces. WOW Conference is meer dan een conferentie; het is een investering in de vitaliteit en prestaties van je bedrijf.
image
Draak steelt show in campagne Remia
Group for Brands en Hazazah zijn verantwoordelijk voor de lancering van Mama Asia, een nieuw Aziatisch sausmerk van Remia.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
De zomerfavorieten van... Nizar Ben Messaoud (Unilever)
Naar het strand en surfen en bij voorkeur naar de Filipijnen in een hotel. Zomaar wat zomerfavorieten van Nizar Ben Messaoud, Senior Brand Manager Ice-Cream bij Unilever: ‘De shopper wil deze zomer verleid worden.’
lees verder
twitter facebook linkedin
CrossBorder Event: groei over de grens
[advertorial] Kom naar het CrossBorder Event en boost je internationale groei. Het CrossBorder Event is een inspirerende dag met presentaties van succesvolle online retailers, brands én B2B-verkopers in het buitenland. Een dag met diepgang en volop gelegenheid tot netwerken. Plus de presentatie van de CrossBorder Top 30 van internationale snelgroeiers. Ontmoet deze koplopers en vergroot je netwerk! Koop nu je ticket met 75 euro korting!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.