Nieuwsbrief van 5-6-18 6:15:00
Online bekijken

Een beetje zon is leuk, maar inmiddels zijn we wel weer aan zonwering toe.

RENSON Fixvent met ventilatieve koeling

De zomer staat voor de deur en dus rijst opnieuw de vraag hoe woningen, kantoren en klassen voldoende gekoeld kunnen worden zonder de energiekosten de pan te laten uit te laten rijzen. Zeker nu het aantal warme dagen per jaar zienderogen stijgt, is de zoektocht naar alternatieven om binnentemperaturen in bedwang te houden meer dan ooit ‘hot’.

1500 SolidScreens tegen hinderlijk zonlicht op Schiphol Central Business District

Glas is een aanwinst voor een gebouw, mits gecombineerd met de noodzakelijke buitenzonwering. De ideale buitenzonwering voor projecten is de SolidScreen. Deze screen weert zonnewarmte op effectieve wijze en verhoogt het visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren. Het doek gaat lichthinder tegen, waardoor de zichtbaarheid op beeldschermen en digiborden aanzienlijk verbetert.

Houd de hitte buiten met VELUX buitenzonweringen en rolluiken

De zomermaanden met veel zon komen er weer aan. VELUX dakramen en lichtkoepels geven veel daglicht in de kamer wat voor een fijne licht leefomgeving zorgt. Om te voorkomen dat de kamer onder het dakraam té warm wordt, biedt VELUX perfect passende buitenzonweringen en rolluiken.

Duco finetunet gemotoriseerde buitenzonwering tot in de perfectie

Gebouwen met grote glas- en geveloppervlaktes worden op vandaag nog onvoldoende bediend op het vlak van thermisch comfort. Net daarom ontwikkelde Duco zijn doekzonwering verder door. De DucoScreen Front 150 is als gemotoriseerd buitenzonweringsysteem al even in het gamma doekzonwering voorhanden. Daar komt nu een nieuwe, geperfectioneerde variant, in stormvaste FIX-uitvoering met een hoogte- of breedtemaat tot zes meter, bij.
Meer informatie over zonwering op de themapagina Zonwering

Schaararmscherm voor horecazaken met grote terrasafmetingen, voor een strakke uitstraling van het terras

Een Metacon schaararmscherm is een maatwerkproduct. Een juiste investering om een terras te vergroten met een vrije doorloop. Een schaararmscherm verbetert de sfeer en uitstraling van het terras. Het terras kan langer en vaker gebruikt worden en geeft een open uitstraling, waar andere horecazaken gesloten lijken te zijn.

Compleet programma structurele zonweringsystemen

Het programma zonwering van Storax b.v. omvat 4 verschillende structurele zonweringsystemen: Sunclips; Icarus; Loggia en Cilium. Storax biedt één aanspreekpunt voor de ontwikkeling van uw zonwering tijdens advies, engineering, productie, levering en montage.

SOLARLUX terrasoverkappingen en tuinkamers: elegant en zeer transparant door smalle profielen

De tuinkamers en terrasoverkappingen van SOLARLUX zijn grotendeels op maat gemaakt, met uitzondering van 1 standaard model dat in 12 afmetingen verkrijgbaar is. Grote spanwijdtes zijn te realiseren door een staalversterking in de liggers. Met flexibele verticale glazen elementen is de overkapping op transparante wijze af te sluiten.

BIK Lichtkoepels Zonwerend

Wie kiest voor de voordelen van ruime toetreding van daglicht, wil een open ruimte creëren met natuurlijk licht. Tijdens zonnige dagen kan zonlicht echter ook zorgen voor een hinderlijke warmteopbouw. Zonwerende lichtkoepels bieden uitkomst. Ze zijn nagenoeg transparant maar houden warmte buiten. Geeft u de voorkeur aan diffuus zonlicht, dan is een opalen lichtkoepel een oplossing.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.