Bekijk deze e-mail in je browser
Het Goed nieuwsbrief

Zonnige zomerdagen zijn hier! 🌞

De zon schijnt nu echt (yes!), tijd om lekker naar buiten te gaan. Zandkastelen bouwen met de kinderen op het strand, dobberen op een luchtbedje in het zwembad, naar een festival met vrienden en 's avonds de barbecue aansteken en de titel van Barbecuechef (her)veroveren.

Geniet van al het zwemplezier, de zwoele zeewind en de zomerse zonnestralen en trakteer jezelf een extra keer op een verkoelend ijsje. Of is het misschien toch te heet? Koel dan af bij een van onze kringloopwarenhuizen, ook een héle Goede zomeractiviteit.

Vind Het Goed bij jou in de buurt
Pride bij Het Goed 🌈 

Bij Het Goed mag iedereen zichzelf zijn en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Een aantal collega's die zich verbonden voelen met de LHBTIQ+ gemeenschap wilden hun bijzondere verhaal met ons delen en vertellen waarom ze zich bij Het Goed zo welkom voelen.

>> Lees hun verhalen hier
Upcyclen is hot! 🖌

Een oude houten kast in een nieuwe frisse kleur, oude werkschoenen die omgetoverd zijn tot een vaas en oude kopjes en schotels als nieuwe decoratie. Upcyclen is helemaal hot, zo ook onder onze collega's en klanten. Hier worden we blij van, en hun kunstwerken delen we graag met jullie! Want iets repareren, opknappen of omtoveren tot een nieuw product is veel leuker en duurzamer dan het item nieuw aanschaffen. 

>> Ontdek 8 DIY-projecten
De basis van een kringloop: TEAM WORK
Onze missie is werk maken door hergebruik, waarbij we mensen een kans op passend werk bieden en spullen een tweede leven geven. Onze enthousiaste medewerkers zijn onmisbaar in de kringloopwarenhuizen van Het Goed en dragen dagelijks bij aan een betere wereld door gebruikte spullen een tweede kans te geven. Op onze website vind je meer informatie over de verschillende werkzaamheden van een allround medewerker bij Het Goed.
Lees het verhaal hier

Jullie binnenkijkers! 🤩

Heb je ook iets leuks gevonden in een van onze winkels? Deel je kringloopschatten met ons door @hetgoed op Instagram te taggen. En wie weet word jij de volgende keer in de nieuwsbrief uitgelicht.

#zomerinonzebol

Samen maken we Het Goed! 💜
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Randweg 25b
8304 AS Emmeloord
Flevoland, Nederland
Copyright © 2024 Het Goed, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt gegeven op onze website of via een andere actie.

Pas je voorkeuren aan.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit voor deze nieuwsbrief.