De Zwarte Cross nieuwsbrief van november 2021 

Harder! Magazine 44 komt eraan!

Nieuwsbrieflezers checken de cover als eerste
In deze Harder! gaan we op zoek naar... PIONIERS. Omdat we dat nou echt interessante lui vinden: personen die op eigen kracht en soms tegen de keer in te werk gaan. Van Bitcointraders tot kunstalvleesklieruitvinders tot composthandelaren; we hebben heel wat lijpe pioniers weten op te sporen. Maar natuuuuurlijk ook genoeg over onszelf, ons festival en ons eigen gepionier. 
  • Harder! Magazine editie 44 ligt bij Harder!-fanclubleden op de mat vanaf 8 december.
  • In de winkel los verkrijgbaar vanaf 14 december.  
Ontdek fanclub Harder!
Maak vanaf december iedere maand kans op 2 Zwarte Cross-tickets

Lieve nieuwsbrieflezers,
vanaf de maand december gaan we iedere maand 2 dagkaarten verloten aan webshopbestellers. Iedere held(in) met een bestelling vanaf 40 euro doet automatisch mee, tot en met de maand juli 2022. Je hoeft er als klant op shop.zwartecross.nl verder niets extra voor te doen. Gewoon, omdat het kan. Heb je al kaarten (en dat kan natuurlijk goed zo zijn), verras dan een vriend of vriendin. Veel geluk gewenst!
Ga naar de webshop
Kaartverkoop Mega Immuun Party tot nader order uitgesteld

De Mega Immuun Party staat met koeienletters in onze agenda op 1, 2 en 3 april 2022. En dat blijft ook zo, maar we stellen de voorverkoop wel tot nader order uit, omdat we het niet het moment vinden om te starten met de voorverkoop i.v.m. de huidige corona-ontwikkelingen. Houd onze kanalen in de gaten, want vroeg of laat komen we vast en zeker met goed nieuws! 

Kratventskopers, geen zorgen! Jullie behouden de voorrang op de kaartverkoop, alleen stellen we het moment van verkopen even uit. Bewaar je unieke code op een handige plek, app 'm naar jezelf of laat 'm tatoeëren.
Ga naar de website van de Mega Immuun Party
VOLG DE ZWARTE CROSS OP FACEBOOK, INSTA, TWITTER EN YOUTUBE EN CHECK DE WEBSITE
Facebook
Instagram
Website
YouTube

Het laatste nieuws over Tante Rikie

Uit het leven van La Rikie 

De enige Mars waarmee ik iets te maken wil hebben. #spaceracemereet
Als straks óók de lichtjesroute niet doorgaat, dan ga ik gewoon op de bank zitten en druk ik mijn duimen in mijn oogkassen. Mij krijgen ze niet klein!
Je kan niet overal tegelijk zijn. Maar dat wil niet zeggen dat je niet iedereen blij kan maken!
De Kwelling van Rikie's Stelling
Deze week luidt de stelling als volgt:
Het taboe op inteelt moet worden doorbroken.

Debatteer mee in de comments of morgen tijdens de VRIJMIBO over mijn stelling in deze video! Oja, er bestaat geen enkel taboe, maar ik heb wel regels: speel niet op de man, discussieer inhoudelijk en met wederzijds respect. One Love 😍
Lees meer over de wekelijkse debatshow van Tante Rikie

RIKIE ZEI: VOLG MIJ

Facebook
Instagram
Twitter

Nozem Oil, smerig lekker!

Zonder smering loopt alles naar de tering!

NOZEMBER
Nozems, hoe is het? Al iets gewonnen?
Nog niet? Geen nood, want Nozember is aan z'n grande finale bezig. Blijf ons volgen als een valse jachthond met de geur van een menstruerend konijn in z'n beide neusgaten. Houd onze socials in de gaten, daar vind je alle win-acties. 
Maak kans op een winter BBQ-pakket
Nozems, is het niet tijd voor een winterbarbecue? Groot kampvuur, de kolen roodgloeiend, muts diep over de oren, kanonhard de muziek aan en dan samen gezellig koukleumen. Paar spareribs op de BBQ en shotjes Nozem voor iedereen. Waarom zou de zomer alle coole dingen kapen?! Nozem breekt een lans voor: een winterbarbecue.

Check de win-actie op één van onze socialmedia-kanalen en maak kans op een Nozem winter BBQ-pakket. 
Klik hier voor de win-actie
De cadeau-tip voor de feestdagen: de Nozem Geschenkverpakking
Deze geschenkverpakking heet geschenkverpakking, omdat je 'm als geschenk kunt geven. Niet omdat je er mee kunt schenken. Vrees echter niet! Met de inbegrepen literfles Nozem Oil kun je wel degelijk schenken (bijvoorbeeld in de twee bijgeleverde shotglazen!) en zo trekt iedereen uiteindelijk alsnog aan het langste eind met deze prachtige geschenkverpakking. Bestel 'm zo snel als je maar kunt, want voordat je het weet schenk je achter het net! 

- Voor 15.30 besteld = zelfde dag verzonden
- Gratis verzending boven de € 40,-
Bestellen maar

VOLG NOZEM OIL VIA ONZE FACEBOOK, INSTA EN CHECK DE WEBSITE

Facebook
Instagram
Website

Ver weg van de grijze massa

Mañana Mañana

Heb jij je tickets nog?
Naast die andere belangrijke vraag (heb jij je tickets al?) mogen we inmiddels ook wel die andere vraag stellen: heb jij je tickets nog? 

Nee? Geen nood. Met de bestelcode (staat op je bankafschrift) en je e-mailadres vind je ze hier terug. 
Tickets kwijt? Klik hier!
VOLG MAÑANA MAÑANA OP FACEBOOK, INSTAGRAM EN TWITTER EN CHECK DE WEBSITE
Facebook
Instagram
Website
Twitter

De wereldkampioenen van morgen bloggen bij ons

De Zwarte Cross Talententuin

Wij vinden dat jonge talenten die besluiten he-le-maal voor hun passie te gaan, een extra steuntje in de rug verdienen. En als wij daarbij kunnen helpen, dan doen we dat graag! Steun de talenten en volg ze op hun weg naar de top, een weg vol uitdagingen, hoogte- en dieptepunten. Volg ze via ons én via hun eigen (socialmedia-)kanalen!    
#TALENTENUPDATE
Tristan is er helemaal klaar voor om te gaan vlammen de komende maanden, tijd om naar grote hoogte te fietsen dus! Voor Maudy is het een hectische, maar super vette periode; haar werk was onlangs al te bewonderen bij Pan Amsterdam en vanaf morgen worden een aantal van Maudy's werken getoond op de Scope Art beurs in Miami. Hoe vet! Melissa is momenteel weer even op eigen bodem, o.a. om zich te focussen op school (moet ook gebeuren). In het vooruitzicht staat al wel weer een wedstrijd in de USA op de planning en trainingen in Zwitserland. Stefan had ook even de focus liggen op school en heeft inmiddels een stage gevonden. Maar stilzitten ho maar: de vernieuwde skatebaan in Eindhoven moest ook getest worden. 
Klik hier voor de laatste Talentenupdate

Achterhoeks Junglebier 

De Groene Buizerd

De Groene Buizerd is bedacht door de Feestfabriek en wordt gebrouwen door Bronckhorster Brewing Company. Dit hennepbier met opvallend groene kleur is nu in heel Nederland verkrijgbaar. Niet geestverruimend, wel geestverrijkend. Een heerlijk pils voor elk seizoen.
Ergens verscholen in de Achterhoekse jungle schuilt het nest van de Groene Buizerd. Het bijzondere aan deze soort is dat er het hele jaar nakomelingen in ’t nest liggen! De bijzondere smaak is zo onweerstaanbaar dat we ook nu weer een nieuwe voorraad geoogst hebben. Ontdek het samenspel van hennepzaden, hennepstelen en brouwkunst en bestel snel jouw voorraad via onze webshop. Cheers!🍻

Bronckhorster Brewing Company – Rhabergseweg 9 – Rha
Naar de webshop
SPOT DE GROENE BUIZERD OP FACEBOOK, INSTAGRAM EN ONZE WEBSITE
Facebook
Instagram
Website

Zonder nieuwe ideeën staat de Achterhoek stil

Stichting Pak An

Wie helpt je als je een geniaal idee hebt om de Achterhoek een stukje mooier te maken, maar je hebt niet de ervaring of middelen om het uit te voeren? Who you gonna call? Stichting Pak An!

Bekijk wat andere Anpakkers doen voor de Achterhoek. Hier lees je een reeks interviews met echt supertoffe Anpakkers over wat ze vinden, voelen en beleven. Het idee achter het idee, zogezegd. 

Veel leesplezier. 

Ontdek alle interviews
KOM ANPAKKEN, HELP ANPAKKEN OF VOLG ONS
Facebook
Instagram
Website
LinkedIn
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf je uit