We knappen er weer 51 nieuwe namen in!

De Zwarte Cross nieuwsbrief van april

NIEUWE NAMEN: VAN WC EXPERIENCE TOT JONNA FRASER

Jahaaa, daar komen we weer om de hoek geknald met maar liefst 51 nieuwe namen! Van Piraten Power Hour tot Jonna Fraser en van WC Experience tot Ballet Voor Beginners: je vindt het op de Zwarte Cross dit jaar. Zwarte Cross, doar heur ie nog eens wat!

Lees alle bio's

DIT WEEKEND IS ER WEER EEN ZWARTE CROSS OPEN-WEDSTRIJD

De eerste wedstrijd van Zwarte Cross Open was een groot succes! Er werd snoeihard over het circuit in Heerde geknapt, met als gevolg 15 deelnemers per klasse die door mochten naar de halve finale. Dat smaakt naar meer en warempel: deze zondag is de volgende ronde in Reusel! Kom gratis kijken als je zin hebt in snelheid en spektakel.

Meer info

TRAIN DAT SCHEVE BREINTJEN VAN OW IN DE UNIVERSITENT

Willen jullie MEER of MINDER hersencellen? Wat je antwoord ook is, op de Zwarte Cross kan het! Naast legio mogelijkheden om overbodige hersencellen af te laten sterven bieden wij namelijk (in samenwerking met de Universiteit Twente) de Universitent: een keiharde kennismarinade waar dat scheve breintjen van ow spontaan weer van aangroeit.

Meer hersencellen!

SCHRIJF HET NIEUWE ZWARTE CROSS-LIED EN WIN EEUWIGE FAAM!

ALS EEN BOK OP DE HAVERKIST! Woehaa! De eerste inzendingen zijn binnen! Aan onze oproep om een Zwarte Cross lied te maken werd gretig gehoor gegeven. Natuurlijk hebben we de inzendingen snoeihard gedraaid op onze gettoblaster, en jawel; er werd reeds stiekem gehøkt en gejubeld op de burelen van de Feestfabriek. Wil je meedingen? Je hebt nog 5 weken, tot 20 mei, om het Zwarte Cross lied van 2024 op te sturen. Maak ‘m, nail het en stuur het rap naar ons!

Hoe werkt dat?

50% KORTING OP 'WHO THE FUCK IS TANTE RIKIE'-SHIRT

Wie ís Tante Rikie nou eigenlijk? Goeie vraag, en filosofischer dan je in eerste instantie zou denken. Want is de Tante Rikie die we allemaal kennen een persoon of slechts een imago? Kun je iemand ooit écht kennen? Wat is een mens? Et cetera, et cetera. Zet jezelf en je omgeving ’s effen knoepershard aan het denken en scoor dit shirt – tot en met 17 april met 50% korting!

Naar de webshop

KOOP NOZEM IN APRIL* EN KRIJG EEN GRATIS ZONNEBRIL

Het is de vraag wie er harder zal shinen met Koningsdag, jij of de zon! Bij een bestelling van alle Nozem Oil-producten én merchandise in de webshop krijg je nu namelijk een botervet gratis zonnebrilletje.

*De actie is geldig van 2 t/m 27 april.

Naar de Nozemshop