ELF Voetbal nieuwsbrief van 31-08-2022
Deadline day: deze spelers heeft Ajax, PSV en Feyenoord nog op het oog

Het is de allerlaatste dag van de transfermarkt, in Nederland dan. De KNVB heeft liggen slapen en de Nederlandse markt een dag eerder laten sluiten. Dat betekent dat Nederlandse clubs vandaag extra gas moeten geven om de laatste versterkingen binnen te halen. We maken een overzicht van spelers die vandaag nog de overstap kunnen gaan maken naar Ajax, PSV of Feyenoord. 


lees verder
Paniekaankoop of juist niet? Dit gebeurde er een jaar geleden op deadline day in de Eredivisie

Één dag eerder dan in de rest van Europa sluit morgen de transfermarkt in Nederland. Door een fout van de KNVB mogen Nederlandse clubs vanaf 1 september om klokslag 00.00 geen ingaande transfers meer afronden. Dat betekent dat de laatste dag voor de deur staat. Wat gebeurde er vorig jaar allemaal op deze dag?

lees verder
ELF Voetbal nr 9, het seizoen van thuiskomen plus interviews met Kenneth Taylor, Jens Toornstra, Milan van Ewijk en Myron Boadu

Jasper Cillessen, Steven Bergwijn, Brian Brobbey, Henk Veerman, Quinten Timber en de broers Luuk en Siem de Jong. De persruimtes in de Eredivisie konden deze zomer volop gevuld worden met kleffe leuzen over thuiskomen. Stuk voor stuk keerden de genoemde spelers terug naar de plek die zij hun thuis noemen. De nieuwe editie van ELF Voetbal, nummer 9 van 2022 alweer, besteedt daar volop aandacht aan. Tevens interviews met onder andere Kenneth Taylor, Jens Toornstra, Michel Vorm, Joshua Zirkzee en Myron Boadu.

lees verder
Champions League voorspellen: wie maakt de meeste kans op de winst?

De voorrondes zijn voorbij, de deelnemers zijn duidelijk en de poules zijn gevormd. Alle seinen staan op groen voor een nieuwe editie van de Champions League. De crème de la crème van de voetbalwereld neemt het tegen elkaar op, maar wie heeft eigenlijk de meeste kans op de beker? Wij doen een voorspelling.  

lees verder
De beste momenten van PSV-aanwinst Anwar El Ghazi

PSV staat op het punt om Anwar El Ghazi over te nemen van Aston Villa. De aanvaller moet PSV in de breedte gaan versterken. ELF Voetbal blikt terug op de hoogtepunten van de naar Nederland terugkerende goalgetter.

lees verder
Wie wordt de opvolger van Antony bij Ajax?

Een transfer van Antony naar Manchester United voor 100 miljoen is bijna een feit. Ajax moet dus op zoek naar een opvolger en daarin zijn er vijf belangrijke gegadigden. Hakim Ziyech is de favoriet van de fans, maar rond zijn naam is het een stuk stiller geworden. De andere opties zijn van een erg verschillend niveau. 

lees verder
De PANNA! Competitiespecial is er weer: alles over de Eredivisie en Vrouwen Eredivisie en meer!

De Eredivisie is een feest. En iedereen is uitgenodigd! Bij PANNA! genieten we weer van iedere minuut dat we de bal over de Nederlandse velden zien rollen. Bij de achttien Eredivisie-clubs heeft deze zomer weer een spannende stoelendans plaatsgevonden. Welke speler is bij welke club gaan zitten? Dat lees je in deze competitiespecial van PANNA!. Daarin vertellen we alles dat je moet weten over de beste achttien clubs in ons land. En natuurlijk ook alles over de elf ploegen die gaan strijden om de titel in de Vrouwen Eredivisie! Maar ook de duurste voetballers in kaart, een interview met Cody Gakpo, de ontleed, acht superposters en we zoomen in op Manchester United! Bestel de PANNA! Competitiespecial nog voordat je op vakantie gaat via deze link!

lees verder
Even voorstellen: Feyenoord en Ajax-target Florian Grillitsch

Op dit moment is hij één van de beste spelers die nog transfervrij op te pikken is. Na zijn vertrek bij TSG Hoffenheim zal 33-voudig international van Oostenrijk Florian Grillitsch al genoeg aanbiedingen ontvangen hebben, maar een beslissing maakte hij nog niet. Vlak voor het verstrijken van de transferdeadline lijkt Grillitsch dan alsnog zijn handtekening onder een contract te zetten. Hoogstwaarschijnlijk in de Eredivisie.

lees verder
WIN een compleet CRUYFF pakket t.w.v. 150 euro

De voetballegende Johan Cruijff kent vast iedereen, maar wist je dat hij sinds 1979 een eigen sportmerk heeft? De oorsprong van het merk Cruyff ligt in Barcelona, waar Cruijff destijds voetbalde. Door samen te werken met een bekende Italiaanse ontwerper werd het merk steeds populairder en zag je het op verschillende sportvelden én zelfs in het straatbeeld voorbijkomen. De combinatie van hoge kwaliteit, stijl, comfort en functionele ontwerpen maken het merk Cruyff tot een waar succes!

lees verder