ELF Voetbal nieuwsbrief van 31-08-2021
Deadline day in Nederland: alles over de laatste aanwinsten in de Eredivisie

De laatste dag van de transferperiode is aangebroken. In dit liveblog houden we je vandaag op de hoogte van de laatste inkomende transfers in de Eredivisie.


lees verder
De mooiste doelpunten in week 34

De week van Europese kwalificatie, debuterende supersterren, groteske transfergeruchten, enorme uitslagen in België en forse averij voor Feyenoord, die week kende gelukkig ook genoeg mooie doelpunten. Geniet!

lees verder
De Nationale Voetbalgids 2021-2022 van ELF Voetbal: zes divisies, 101 clubs, alle teamfoto's!

Hij is er weer!! De dikke Nationale Voetbalgids 2021-2022. Zes divisies, 101 clubs, 2.603 spelers en speelsters! Alle teamfoto's, alle transfers, enorm veel portretten, een overzicht van de Europese bekercompetities, alles over het jaar van Oranje, een overzicht van de Nederlandse voetballers in de dertien beste mondiale competities en de meest bijzondere statistieken zijn terug te vinden in de meest complete voetbalgids van Nederland. Vanaf nu verkrijgbaar!

lees verder
Transferdeadline in zicht: Dit waren een jaar geleden de grootste transfers voor de deadline

Vandaag verstrijkt de transferdeadline in bijna geheel Europa. Een jaar geleden was de transfermarkt nog een stuk langer geopend. Toen sloot de markt op 6 oktober. Dit waren de belangrijkste transfers in de vijf dagen voor het verstrijken van de deadline.

lees verder
Europese vreugde bij Vitesse: “Hier doe je het voor”

Ajax-uit was een verloren zaak, dat mag ook niet als een verrassing komen. Na een zware inspanning op donderdag is het niet fijn om zondags een ploeg te treffen die bij het doorwisselen doodleuk David Neres én Steven Berghuis nog even inbrengt. Vitesse werd maandag met een kater wakker, maar mag over het grote geheel terugkijken op een meer dan geslaagde week na kwalificatie voor de groepsfase voor de Conference League. Zowel financieel als sportief brak na de zege op Anderlecht de zon door in GelreDome. ELF Voetbal was erbij.

lees verder
Zo ziet de aanval van Manchester United eruit na de komst van Cristiano Ronaldo

Na het aantrekken van Raphaël Varane en Jadon Sancho heeft Manchester United haar transferperiode een fantastisch gevolg gegeven. Cristiano Ronaldo komt over van Juventus en wordt toegevoegd aan de selectie. In het afgelopen seizoen was de aanval van Manchester United al niet af te stoppen. Hoe komt de aanvalslinie er dit seizoen met de versterkingen uit te zien?

lees verder
Waar zijn ze nu? De spelers van Vitesse die in 2017 voor het laatst op een Europees toernooi speelden

In 2017 speelde Vitesse voor het laatst op een Europees toernooi. De Arnhemmers hadden zich gekwalificeerd voor de groepsfases van de Europa League waar Zulte Waregem, Lazio Roma en OGC Nice de zware tegenstanders waren. Vitesse won één keer van OGC Nice en speelde gelijk tegen Lazio Roma, maar het mocht niet baten. De Arnhemmers werden uitgeschakeld. Waar zijn de hoofdrolspelers van toen nu?

lees verder