Nyt
fra KL
   
Hej Do
KL-nyheder

19.11.21 11:58
Debatindlæg: Jobcentrene er ingen lånekasse for nationalpolitiske ideer

KL har ikke noget imod tiltag, som kan gøre arbejdet på jobcentrene bedre og smartere, men vi er meget bekymrede for, at jobcentrene har fået rollen som lånekasse for nationalpolitiske ideer, skriver Thomas Kastrup-Larsen.

Læs mere

19.11.21 11:57
Debatindlæg: Det er tid til, at vi springer ud i nye, digitale eventyr

Digitalisering i det offentlig må ikke opfattes som en forstyrrelse, men som en forlængelse af medarbejdernes faglighed. Ved at bruge nye digitale værktøjer, kan vi skabe helt nye muligheder for borgerne.

Læs mere

19.11.21 11:56
Debatindlæg: Kvalitetsstandarder – ja tak! Når vi ved, hvilke opgaver det nære sundhedsvæsen skal løfte

En ny kvalitetsplan skal selvfølgelig være national, så vi sikrer, at borgerne modtager ens tilbud, uanset hvor de bor. Men først er der brug for klarhed om, hvilke opgaver der skal flyttes fra sygehuse til kommuner og almen praksis, skriver Jette Skive.

Læs mere

beskæftigelse

19.11.21 11:33
Ghettolisten 2021 står for døren og programmet er klar til årets sidste netværksmøde i Kommunernes Netværk for Udsatte Boligområder

Netværksmødet bliver afholdt en uge efter offentliggørelsen af årets ”ghetto-liste” samt den nye liste over forebyggelsesområder. Parallelsamfundslovgivningen og implementeringen af denne i kommunerne er det centrale omdrejningspunkt for Kommunernes Netværk for Udsatte Boligområder.

Læs mere

kultur og fritid

19.11.21 09:51
Endnu en spændende oplægsholder kommer til webinaret ”Landdistrikter under lup”

Så er det endelige program kommet på plads til dette års webinaret ”Landdistrikterne under lup” den 2. december 2021. KL gentager sidste års succes og der er netop blevet tilføjet endnu en oplægsholder til et ellers imponerende program – hvis vi selv skal sige det 😊. Vi håber, at du har lyst til at være med.

Læs mere

sundhed

18.11.21 16:51
KL’s Rekrutteringskonference 2021 – stadig ledige stande!

Deltag med en stand på KL’s Rekrutteringskonference d. 6. december 2021, og vis konferencens deltagere hvordan netop I arbejder med rekruttering og fastholdelse på sundheds- og ældreområdet.

Læs mere

teknik og miljø

19.11.21 11:01
Stor interesse for grøn færgepulje

De statslige puljer til omstilling af indenrigsfærgerne til mere klimavenlige løsninger er en succes. Der er langt flere ansøgninger fra både kommuner og kommercielle rederier, end der er midler til. Puljerne er på 285 mio. kr. Der er søgt om tilskud for 853,6 mio. kr. Så et prioriteringsarbejde venter nu i Trafikstyrelsen og hos ministeren.

Læs mere

Mvh. KL
Abonnement
Rediger profil og nyhedsbrev
i
i
Ønsker du at afmelde abonnementet
Så gå til din abonnementsoversigt her,hvor du kan ændre dine abonnementer


Har du yderligere spørgsmål?
Kontakt netredaktionen@kl.dk