Bekijk deze email in uw browser

Beste mensen,
 
Ook dit jaar sta ik eind december weer in de Mary Dresselhuiszaal van het DelaMartheater.

Velen van u mocht ik al eens ontvangen bij Circus Kribbe, Als je me nu nog niet kent of Dit is geen Oudejaarsconference en graag heet ik u ook nu weer van harte welkom. Het nieuwe programma heet: Koffers!

Het wordt een wervelende show rond de goeie ouwe radio. Licht nostalgisch van toon, ultra modern van vaart en variatie. Met de juichend ontvangen covers van liedjes van onder andere Chuck Berry, Tammy Wynette, Leonard Cohen en Neil Diamond zoals verzamelt op de LP/CD Koffers.

Laat u verrassen door lange en korte interrupties vol nieuwtjes, gossip, lifestyle en sport. Eigentijds snel, ouderwets van humor. Bijgestaan door de vier rasmuzikanten waar ik nu alweer zo’n vijf jaar mee optrek zal het een heerlijke avond worden die uw decembermaand extra feestelijk zal maken.

Graag tot ziens in het theater,
 
met hartelijke groet
Freek de Jonge

Nu uit
Nieuw album Koffers. Voor dit album bewerkte Freek de Jonge 13 van zijn favoriete country-, blues- en folkklassiekers: I Am…Said van Neil Diamond werd Ik Ben Zei Ik en Strange Fruit van Billy Holliday herwerkte de Jonge tot Wonderlijk Fruit. Chuck Berry’s Come On werd Kom op.
Te koop bij Bol.com als LP en CD en in de platenwinkel.
Ook verschenen: 
Het nieuwe boek 'Reikhalzend verlangen' van Freek de Jonge: tussen braafheid en bravoure. De jonge, gevoelige Freek leeft in een wereld vol tegenstellingen. Tussen zijn redderende, aanwezige moeder en zijn zachtmoedige, afwezige vader. Tussen Karel Appel en Anton Pieck. Tussen de rock-'n-roll van Bill Haley en uit het hoofd te leren Bijbelverhalen. Tussen het opvolgen van zijn domineesvader en de roeping voor het toneel. "Reikhalzend verlangen' bevat "Zaansch Veem', het debuut van Freek de Jonge uit 1987, alsmede een aantal andere verhalen uit die tijd.Reikhalzend verlangen vormt deel 2 van zijn memoires. 
Te koop in de Freekshop, bij bol.com en in de boekhandel.
Twitter
Twitter
www.freekdejonge.nl
www.freekdejonge.nl
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Copyright © 2017 Freek de Jonge, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich in het verleden heeft aangemeld.

Afmelden van deze lijst    Pas hier uw voorkeuren aan 
 
Email Marketing Powered by MailChimp