Drie boekjes in de Bestseller60, en dat dan drie weken volhouden. Wij dachten dat we misschien weer een record te pakken hadden, maar helaas. Hieronder lees je waarom. Ook lijkt ons kantoor deze weken wel een verzendhuis met al die scheurkalenders, spellen en boekjes die de deur uit vliegen. Er komen verder weer eendaagse Omdenktrainingen aan en we hebben een uitlegvideo gemaakt voor het kinderspel Wie is de beste Omdenker?. Een cadeautjes-kiezer erbij en dan is er wel genoeg input voor een nieuwsbrief toch? 

Uitlegvideo 'Wie is de beste omdenker'?

Hoe speel je nou eigenlijk ons spel 'Wie is de beste omdenker'? Dat leggen de allerbeste omdenkers je graag uit in dit filmpje. Behoorlijk schattig geworden, vinden wij zelf dan. Veel plezier met spelen!

Bekijk de vrolijke video

Een record?

Vorig jaar behaalden we een record: ons rode boekje stootte Kluun van zijn troon met de meeste weken ooit in de Bestseller60 (momenteel 231 weken). Nu zagen we dat we al drie weken met alledrie deze boekjes tegelijk in de Bestseller60 staan! Dus wij dachten: hebben we nou weer een record? Opgetogen mailden we het CPNB. Antwoord: "Recordhouder is Lucinda Riley met de Zeven Zussen-reeks. Zij stond met tien titels in de lijst, waarvan vijf titels in de top tien stonden..." Haha, we hebben nog een lange weg te gaan.

Er komen weer trainingen aan!

Dit zijn de eerstvolgende data, altijd vrijdagen: 
Misschien wil ik dat wel maar laat me eerst meer lezen

Geen idee wat je tante Ria, neefje Finn of jezelf dit jaar moet geven?

Wij hebben tips. Klik op je lievelingsvierkant en het komt helemaal goed.

Drukte in de webwinkel

Onze scheurkalender is momenteel helemaal uitverkocht op Bol.com, alleen wij hebben hem nog. Daarom is het gekkenhuis hier, we staan hier met het hele kantoor omstebeurt in te pakken. Ook bij PostNL doen ze hun best. Toch kan je pakketje kan een dagje later bezorgd worden dan normaal. Handig om rekening mee te houden voor de kerst! 
Fijne feestdagen en tot in januari! Vergeet je ondertussen niet te abonneren op onze podcast, dan hoor jij de 🎄kerstspecial 🎄 als eerste.
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book