Nieuwsbrief van 24-03-2023
Online bekijken
 
 
 

Durf uitzonderlijk te zijn

Kameleons zingen niet zoals vogels, roepen niet zoals kikkers en gebruiken ook al geen woorden om zichzelf uit te drukken. Toch beschikken ze over een krachtig communicatiemiddel: hun vermogen om van kleur te veranderen.
Lees verder    

Fascinerend anders 

De aandacht van het publiek trekken. Daar gaat het om bij Rockpanel Chameleon. Een gevel met kameleon-effect ziet er nooit hetzelfde uit, maar is altijd opvallend en inspirerend. Bekijk de kleur van de gevel eens vanuit een andere hoek. De kleur is nooit dezelfde, hoe lang je ook kijkt naar het gebouw. 
Lees verder    

Rockpanel Chameleon Case Studies 

Overweeg je Rockpanel Chameleon te gebruiken voor jouw volgende project? Laat je inspireren door onze vele voorbeeldprojecten in heel Europa. Een gevel met Rockpanel Chameleon ziet er nooit hetzelfde uit, maar is altijd opvallend en inspirerend. 
Lees verder    

Vind jouw perfecte match met Rockpanel Chameleon 

Waarom opgaan in het geheel als je er ook uit kunt springen? Kameleons blinken uit en tonen hun innerlijke wereld aan het publiek door middel van hun eigen kleurrijke taal. Bij het creëren van gebouwen heb je de mogelijkheid om te communiceren met kleurrijke statements.   
Lees verder    
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP