Het laatste nieuws over machinebouw͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
 
EVMI
 
Machinebouw
 
 
Pizzadeeg vergt andere aanpak
 
Pizza's zijn er in allerlei soorten en maten. Van Napolitaanse pizza tot panpizza’s en niet te vergeten de nieuwste trend: pinsa romana. Hiervoor maakt Rademaker industriële deeglijnen. Een proces dat daarbij net even anders verloopt dan in het ambacht.
 
Lees verder
 
Robuuste schroeven klaren de klus
 
Warme en koude maaltijden zijn op meerdere manieren vers te bezorgen. Veelgebruikt zijn compressortechniek en CO2-systemen, maar wat te denken van ijs? In ijs zit veel energie en het smeltwater is – mits slim toegepast - herbruikbaar.
 
Lees verder
 
 
 
Nieuwe installatie voor duurzame erwtenteelt
 
Arvesta bouwt in het Belgische Mettet een nieuwe eiwitinstallatie, die in november in bedrijf gaat. Hiermee zet het landbouwbedrijf een belangrijke stap richting duurzame eiwitproductie uit lokaal geteelde gele erwten.
 
Lees verder
Paneldiscussie machinebouw in food: ‘Samenwerken en alert blijven’
 
Hoe regelen bedrijven innovatie en hoe wordt nieuw talent aangetrokken? Leden van brancheorganisaties GMV, DMFI en Machevo & Bulk gingen in gesprek over deze uitdagingen voor machinebouwers in food, tijdens een paneldiscussie van EVMI op Food Tech Event 2024.
 
Lees verder
 
U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven voor een van de volgende nieuwsbrieven van Alea Publishers: Bakkers in bedrijf, BeverageNL, EVMI, Vakblad IJs, Vismagazine of Vleesmagazine. Als u in de toekomst geen mailingen van EVMI Machinebouw wilt ontvangen kun u zich uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief. 
 
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
EVMI
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2024 Alea Publishers