Setje 2 vind jij zeker fantastisch!

Webversie

Welke kleur past perfect bij jouw paard? 

De nieuwste zomercollecties vliegen ons om de oren en wij kunnen alleen maar zeggen dat we er mega enthousiast van worden!

Dit seizoen kan jij de plank absoluut niet mis slaan, want alles kan en mag. Of je nu van felle zomerkleurtjes houdt of het liever neutraal houdt, in de collecties is voor iedereen de perfecte set te vinden. Vooral de kleuren blauw en roze gaan we in alle denkbare tinten zien. Ben je ook wel gek op een printje? Van panterprint wisten we al dat het nooit 'out of fashion' gaat. Maar wij hebben de nieuwe trend zebraprint ook al gespot! Voor welke kleur en print ga jij deze zomer? ☀️

Zomercollectie '22

Purpleicious!

Paars, you love it or you hate it! Met deze all over paarse set sta jij zeker in de spotlights. 

Paars

Summer on my mint!

Dit heerlijke pastelkleurtje is perfect voor de lente. En hoe gaaf staat deze kleur op dit prachtige gestippelde paard! Maar deze mintgroene kleur misstaat ook zeker niet op een mooie schimmel of zwart paard.

Groen

Hot Pink makes everything pretty

Summer time, ladies looking HOT! Maar ook jouw ruin of hengst mag zéker schitteren in deze fel roze set van LeMieux. 

Pretty Pink

Crème de la Crème

De beige kleur is luxe & chique. Een kleur die prachtig staat op een paard in dezelfde bruintint, bijvoorbeeld een palomino, vos of bruine.

Beige

Nothing but blue skies

We hopen dat we komende zomer alleen maar een blauwe lucht mogen aanschouwen. Mocht het toch niet zo'n feestje zijn, dan is deze blauwe set van QHP een heel goede tweede om naar te kijken. En hoe makkelijk is het dat deze kleur op elk soort vachtkleur past?

Hemels blauw

Be blue-tiful

Deze grijs-blauwe tint is een kleur zien we bij meerdere merken zien terugkomen. We love it! Deze kleur staat extra mooi op een schimmel. 

Blauw

Voeg toe aan je agenda

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo

Binnenkort geopend!

We zijn druk bezig om ons nieuwste filiaal in Westerlo helemaal shop ready te maken. Hou onze socials en website in de gaten voor de definitieve opening. Nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat in Westerlo? Check dan onze blog!

Lees onze blog