Doe mee en maak kans op twee tickets naar Australië | webversie

Stuur je reisfoto in en maak kans op twee vliegtickets naar Australië van Cathay Pacific Airways!

Hoi

Heb jij een mooie foto gemaakt tijdens een verre reis en wil je graag twee vliegtickets naar Australië winnen? Doe dan mee met onze Reisfoto van het Jaar wedstrijd! Georganiseerd in samenwerking met De Vakantiebeurs en Cathay Pacific Airways.

Stuur je foto vandaag nog in en wie weet vlieg jij binnenkort via Hong Kong naar Australië!

Klik hier en doe mee

Pssst... Speciaal voor jou verklappen wij onderaan deze mail een tip om extra kans te maken!

En word jij dit jaar de winnaar?

De twintig foto’s met de meeste stemmen én de tien meest kwalitatieve foto’s worden beoordeeld door de vakjury; onze fotografiedocenten van de Getaway Academy. Wordt jouw foto gekozen als winnaar? Dan zijn de twee vliegtickets naar Australië voor jou! Win je niet? De finalisten die eindigen op de 2e, 3e en 4e plaats geven we een waterdichte, draagbare JBL Charge 2+ reisspeaker!

Win jij met jouw reisfoto twee tickets naar Australië?

Ja ik wil kans maken!

Tip: vergroot je winkans met 25 extra stemmen

Schrijf een review na het insturen van je foto en krijg direct 25 extra stemmen op je foto. Bovendien doneert Getaway Travel voor elke review die jij schrijft aan Justdiggit. Justdiggit is het goede doel dat de aarde vergroent. Zo scheppen we samen een groenere wereld.

Bekijk de prijsuitreiking en winnende foto van vorig jaar

Vorig jaar was er natuurlijk ook een winnaar. Een winnaar die vele deelnemers achter zich liet. Dertig genomineerden overtrof, vier finalisten versloeg en naar huis ging met twee tickets naar Nieuw-Zeeland! Bekijk onderstaande video of lees het complete sfeerverslag.

We hebben nog iets leuks voor je..

Wil jij persoonlijke tips ontvangen voor je volgende reis? Als jij je reisplannen aan ons doorgeeft, dan helpen wij je met het voorbereiden van je reis. Ook geven we elke maand een duurzaam reispakket weg t.w.v. €250!

Ja, stuur mij persoonlijke reistips

De Reisfoto van het Jaar verkiezing 2018 wordt georganiseerd door Getaway Travel in samenwerking met De Vakantiebeurs en Cathay Pacific Airways.

Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.
Wijzig e-mailvoorkeuren | Afmelden

Fotocredits: @travelalut | @esmeevanderven