Browser versie | Afmelden
ABN AMRO World Tennis Tournament
Topdubbels in actie

Niet alleen de singles winnaar van de Nitto ATP Finals, Stefanos Tsitsipas, is over twee weken in actie te zien in het dubbelspel in Rotterdam Ahoy, ook de dubbelkampioenen komen naar het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament. Pierre-Hugues Herbert en Nicolas Mahut, die in november het toernooi in London op hun naam schreven, voeren de deelnemerslijst van het sterk bezette dubbeltoernooi aan.

Het duo, dat inmiddels alle Grand Slams wist te winnen, is direct de grote favoriet voor de dubbeltitel, die zij in 2018 ook al eens op hun naam schreven. Toch is winst in Ahoy geen vanzelfsprekendheid, de concurrentie is groot.

Bekijk gehele lijst
Spetterende finaleshow
Word ambassadeur

Het toernooi kent ook dit jaar een unieke start van de finale. Alvorens de finalisten het centre court in Rotterdam Ahoy betreden, krijgen de fans in Ahoy en de TV-kijkers een voorproefje van het Eurovisie Songfestival. Op de plek waar in mei van dit jaar het muziekspektakel plaats vindt, zal het Metropole Orkest onder leiding van Mike Schäperclaus samen met het ZangExpress pop-up koor bestaande uit 120 Rotterdamse basisschoolkinderen, met 13 jarige soliste Dunia Wengweng, een medley van een groot aantal Songfestival klassiekers ten gehore brengen.

We hebben dit jaar iets leuks! Jij als tennisfan kunt je dit jaar aanmelden als officiele ambassadeur voor het ABN AMRO World Tennis Tournament. Als ambassadeur kun je te gekke beloningen verdienen door zoveel mogelijk vrienden mee te nemen naar de halve finales.

Nieuwsgierig? Meld je snel aan!

Bekijk video
Word ambassadeur
Jouw favoriete themadag
Koop nu je tickets!

Het ABN AMRO World Tennis Tournament staat onder andere bekend om haar themadagen. Welke dag past bij jou? Ladies Day, Kids Day, #NextGen, of gewoon één van de andere avonden?

Raadpleeg het gehele programma via de website. Het wedstrijdschema van zowel dag- als avondsessie worden één dag van tevoren (na 18.00 uur) bekend gemaakt.

Van zaterdag 8 tot en met zondag 16 februari 2020 wordt in Rotterdam Ahoy het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden. Behalve bij de wedstrijden ben je met je ticket van harte welkom op Shops & Bites en Sports Plaza en bij het 12e World Wheelchair Tennis Tournament.

Zorg dat je erbij bent en koop vandaag nog jouw tickets! Tickets zijn verkrijgbaar via Rotterdam Ahoy of Ticketmaster.

Meer info
Koop tickets
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2020-01-31 15:51:01