browser versie

Markt vandaag

Alfen keihard onderuit op groen Damrak

09:18De Amsterdamse beurs is woensdag hoger geopend. Kort na opening van de beurzen, koerste de AEX 0,5 procent hoger op 931,31 punten.

Damrak wacht hogere opening

08:07De Amsterdamse beurs gaat woensdag een hogere opening tegemoet. Futures op de AEX noteerden ruim een half uur voor de openingsgong tot 0,5 procent in het groen. Dinsdag eindigde de hoofdgraadmeter al fractioneel hoger op 926,64 punten.
(Advertentie)

28 juni: Een dag vol inspirerende sprekers en kooptips!

De IEX Beleggersdag met o.a. de CEO's van Unilever en Flow Traders, maar ook Ester Barendregt (Hoofdeconoom Rabobank), Nico Bakker (BNP Paribas), Jos Versteeg (InsingerGillissen), Royce Tostrams (Tostrams.nl) en presentator Jort Kelder. Deze dag mag u als belegger niet missen. Bestel snel uw tickets, want VOL=VOL!


Bestel tickets!

Nieuws

Beursblik: Degroof Petercam zet Alfen op Reduceren

09:42Degroof Petercam heeft het advies voor Alfen na diens winstwaarschuwing verlaagd van Houden naar Reduceren en het koersdoelgingvan 46,00 naar 19,00 euro. Dit bleek woensdag uit een rapport van analist Joren Van Aken.

Beursblik: ING zet koopadvies op Renewi

09:40ING is woensdag gestart met het volgen van Renewi met een koopadvies en een koersdoel van 11,25 euro. Dit bleek uit een rapport van de bank.

Laatste kans! Volg 10 masterclasses en interviews met 5 CEO's

09:30Vrijdag is het zo ver: de IEX Beleggersdag. Meer dan 20 sprekers maken hun opwachting, onder wie de CEO's van Unilever, NN en Flow Traders! De beste beleggingsexperts zullen u voorzien van waardevolle info en kooptips, waarmee u uw rendement kunt vergroten.

Alfen keihard onderuit op groen Damrak

09:18De Amsterdamse beurs is woensdag hoger geopend. Kort na opening van de beurzen, koerste de AEX 0,5 procent hoger op 931,31 punten.

Onepoint trekt zich terug uit reddingsplan Atos

09:05Onepoint heeft samen met Butler Industries en Econocom besloten om af te zien van het reddingsplan voor Atos. Dit maakte Atos woensdagochtend bekend.

Update: DGB gaat eigen aandelen inkopen

08:55DGB wil maximaal 5,7 miljoen eigen aandelen gaan inkopen. Dit maakte het bedrijf, met een notering in Amsterdam, woensdagochtend bekend.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel