Berende heeft met spinkraan een ‘circuspaardje’ dat elk talud aan kan
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Dehaco via asbestbranche naar medische sector: 1 miljoen mondkapjes in bestelling
Dehaco, van huis uit leverancier van hydraulische uitrustingsstukken, heeft door de Corona-uitbraak een nieuwe markt aangeboord. Voor de medische sector zijn doorlopend 1 miljoen mondkapjes in bestelling. Inmiddels zijn honderdduizenden exemplaren ook daadwerkelijk uitgeleverd.
(advertorial)
Heuver grondverzet bandenboek
GRATIS: Als grootste speler binnen Europa, op het gebied van grondverzetbanden, heeft Heuver al haar grondverzetkennis verzameld in één handig boek. Zo heeft u altijd alle informatie makkelijk en snel bij de hand! Profiteer van onze kennis.
Berende heeft met spinkraan een ‘circuspaardje’ dat elk talud aan kan
Berende Spoor- en Grondwerken kocht onlangs een Menzi Muck M340, een zogenoemde spinkraan. Dit type kranen zie je amper in Nederland. Vergeleken met een standaard mobiele graafmachine bieden deze machines een scala aan unieke mogelijkheden.
Lees verder >
(advertorial)
Vijf keer slimmer werken in de (wegen)bouw
Whitepaper: Vijf keer slimmer werken in de (wegen)bouw
Door slimmer te werken in de (wegen)bouw heb je als bedrijf meer grip en controle op processen en kun je verrassingen en faalkosten voorkomen. Werkomgevingen worden er veiliger door en je footprint neemt verder af. Hoe pak je dat aan?
Opnieuw meer bouwmachines verkocht in Europa
In West-Europa is in 2019 voor het zesde opeenvolgende jaar meer bouwmaterieel verkocht. Het totale aantal verkochte machines in Europa kwam uit op 186.824, een stijging van 4,6% ten opzichte van 2018. Dit meldt het Britse onderzoeksbureau Off-Highway Research.
Lees verder >
Liebherr bouwt met nieuwe L 526, L 538 en L 546 wielladers voort op XPower-range
Liebherr heeft de nieuwe L 526, L 538 en L 546 wielladers gelanceerd. Volgens de fabrikant zijn de machines op een aantal punten sterk verbeterd. Technieken uit de XPower grote wielladers zijn door Liebherr nu ook toegepast in deze drie shovels uit de mid-range.
Lees verder >
Tegemoetkoming in de loonkosten door Corona? Bereken hier waar u recht op heeft
De Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW-regeling) kan sinds maandag 6 april 9.00 uur worden aangevraagd. Werkgevers die aan de voorwaarden voldoen, kunnen binnen 2 tot 4 weken een voorschot verwachten.
Lees verder >
Liebherr boekt recordcijfers over 2019; resultaten voor 2020 ongewis als gevolg van Corona-crisis
De Liebherr Group heeft 2019 afgesloten met een recordomzet. Afgelopen jaar werd een omzet gerealiseerd van 11,75 miljard euro. Dit is bijna 1,2 miljard (+11,4%) meer dan in 2018. De nettowinst kwam in 2019 uit op 429 miljoen euro.
Lees verder >
Corona-crisis: Europese fabrieken van CNH Industrial blijven gesloten
CNH Industrial, waartoe onder andere Case, New Holland en Iveco behoren, houdt de productielocaties in Europa langer gesloten. De fabrieken blijven als gevolg van de uitbraak van het Corona-virus op zijn minst tot 17 april dicht.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright