DELTA heeft goedkoopste voetbal-totaalpakket!

5 years ago
  • Html
  • Text

Mis geen enkele live-voetbalwedstrijd!

Wordt deze mail niet volledig getoond, klik dan hier
DELTA heeft goedkoopste voetbal-totaalpakket!
DELTA heeft goedkoopste voetbal-totaalpakket!
CTV Voetbal, eindelijk jouw club op tv!
TVEi brengt Spanje in de huiskamer!
TLC: Dertigduizend konijnenartikelen
Verkiezing digitale zender 2013
Consumentenbond: “DELTA beste televisieprovider”
DELTA heeft goedkoopste voetbal-totaalpakket!

Totaal TV heeft na een vergelijkend onderzoek geconstateerd dat DELTA het goedkoopste Sport combinatiepakket aanbiedt. De Zeeuwse voetballiefhebber die geen enkele live-voetbalwedstrijd wil missen, krijgt bij DELTA de pakketten FOX Sports Eredivisie, FOX Sports International en Sport1 gezamenlijk voor € 29,50 per maand. Dat is tien euro per maand goedkoper dan bij andere tv-aanbieders! Bestel het Sport combinatiepakket nu via www.DELTA.nl/digitaletv.

Deel dit artikel:     
Lees verder
 
CTV Voetbal, eindelijk jouw club op tv!

Vanaf 9 september (19.00 uur) komt CTV Zeeland wekelijks op de maandag met een nieuwe talkshow over voetbal in Zeeland. Zaterdag-, zondag- en damesvoetbal en niet te vergeten de jeugd, het komt allemaal aan bod. Presentator Pim van Kampen brengt je met behulp van de voetbalredactie alle leuke en spannende nieuwtjes uit de competities.

Elke week komt er een trainer en een speler in de studio en ook losse items over vrijwilligers en trainers worden een vast onderdeel. Met behulp van de door kijkers ingestuurde beelden wordt er een mooi overzicht gemaakt van hetgeen er in dat weekend op de velden is gebeurd. CTV Zeeland is te ontvangen via kanaal 111.

TVEi brengt Spanje in de huiskamer!
TVE Internacional is een Spaans internationaal tv-kanaal van het publieke omroepbedrijf Televisión Española. TVE Internacional is bedoeld voor Spanjaarden in het buitenland en mensen in het buitenland die geïnteresseerd zijn in Spanje. TVE, de Spaanse familiezender, laat “het beste” zien van de programmering van de Spaanse zenders. Men biedt nieuws, soaps, amusement, informatieve uitzendingen en Spaans en Latijns-Amerikaanse films.
Deel dit artikel:      Lees meer
 
 
TLC: Dertigduizend konijnenartikelen

Dacht je dat jij bijzonder was met je verzameling vazen en porseleinen poezen in de vensterbank? Kijk dan maar eens naar het tweede seizoen van My Crazy Obsession. Wat begon als een onschuldige hobby groeide bij sommigen uit tot een geldverslindende en tijdrovende obsessie.

In deze nieuwe serie afleveringen maken we o.a. kennis met het bijzondere echtpaar Candace en Steve dat elkaar vanaf hun eerste date elke dag een konijnenitem gaf en inmiddels een collectie heeft van bijna 30.000 artikelen. En dan hebben we het nog niet eens over de tien overleden konijnen die ze al jaren bewaren in hun vriezer…

Naast dit konijnenverhaal zijn er meer programma’s over andere “vreemde” verzamelaars en geobsedeerde mensen. My Crazy Obsession 2 is te zien vanaf zaterdag 21 september (21.00 uur) op TLC, kanaal 354.

Verkiezing digitale zender 2013

Totaal TV organiseert voor de zesde keer de verkiezing voor beste digitale zender van het jaar. Wie is jouw favoriet? Maak een keuze uit de vele kanalen. Je kunt stemmen tot en met zaterdag 14 september. Bij het uitbrengen van jouw stem maak je kans op een sportief Poseidon horloge!

Deel dit artikel:      Lees meer
 
 
Consumentenbond: “DELTA beste televisieprovider”
In de Consumentengids van september 2013 heeft de Consumentenbond een onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat DELTA, net als in 2012, de beste televisieaanbieder van Nederland is. In vergelijking met andere aanbieders scoort DELTA het beste met een 8,0! Wij zijn natuurlijk erg trots op dit mooie resultaat. “DELTA scoort op bijna alle fronten als beste: beeld- en geluidskwaliteit, betrouwbaarheid van het beeldsignaal en apparatuur. Ook storingen komen bij de Zeeuwse provider zelden voor.”, aldus de Consumentenbond.
Deel dit artikel:      Lees ook het nieuwsbericht
Postadres
Postbus 5048
4330 KA Middelburg
Bezoekadres hoofdkantoor
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Contact
e-mail: ddtv@DELTA.nl
website: www.DELTA.nl/digitaletv

Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2013 DELTA. Alle rechten voorbehouden Privacy | Disclaimer

Share this newsletter on

Related newsletters

Delta.nl

Categories: Energy | Energy companies
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019