Den sejeste oplevelse for dinofans

3 years ago


Text only:

      Nyhedsbrev, 7. august 2015       Event 22.-23. august: Overnat i fortiden  

Kender du en ægte dinofan? Så vil det være en fantastisk oplevelse for ham eller hende at sove blandt dinosaurerne i den nye dinosaurpark lør 22. - søn 23. august.

Man skal medbringe sit eget telt, mens mad og drikke er inkluderet. Desuden er der en rundvisning i den store dinosaur-udstilling. Og så er der selvfølgelig en masse sjove aktiviteter: Dino-quiz, fossiljagt, støbning af dinosaurtand, dekoration af en miniature-dino og selvfølgelig mulighed for at blive malet i ansigtet som en dinosaur.

Af praktiske hensyn skal alle dinofans tilmelde sig online senest 13. august på linket herunder.

  Læs mere                 Har du været på ferie hele sommeren?  

Så har du måske ikke fulgt med i nyheder eller facebook, hvor vi den 23. juli kunne fortælle, at alfahannen i parkens gorillaflok, Samson, var fundet død i stalden. Den kendte gorilla blev ca. 45 år.

Du kan læse pressemeddelelsen på linket herunder.

 

Afløseren fundet

Som en opfølgning på pressemeddelelsen kan vi også fortælle, at der netop er givet grønt lys for, at Kipenzi (søn af Samson) kan forblive i GIVSKUD ZOO og overtage rollen som alfahan i gorillaflokken. Det betyder, at dyrepasserne nu kan påbegynde den langsomme introduktion af Kipenzi til de øvrige gorillaer.

  Læs mere                   2 x ballademager har fået navn  

De to kæmpeodderunger trives og er som andre unger et par legesyge ballademagere: De bider i fars hale og angriber et grønt blad, som var det en farlig fjende. Jo, der er gang i de to, som nu også har fået deres navne - bestemt af en afstemning på facebook: Livia og Victor. Se mere på linket herunder.

 

Men selv 2 x ballademager kan blive trætte, så når der bliver dikteret middagssøvn, som regel efter en fodring, følger Livia og Victor alligevel pænt efter de voksne ind i hulen for at sove.

  Læs mere                   MØD DEN I DINOSAURPARKEN: Parasaurolophus  

Para.... hvad? Det kan være svært ikke at snuble over stavelserne i navnet på denne dinosaur, der hedder Parasaurolophus. Til gengæld er den nem at genkende på grund af den lange bagudvendte hanekam, som havde flere funktioner; bl.a. at udstøde lyde.

Klik på linket og læs, hvad Parasaurolophus ellers brugte hanekammen til.

  Læs mere                   Æselføl  

Kør en tur med safaritoget, eller gå turen forbi dinosaurparken og hen til området med de eksotiske husdyr. Her kan du se det nye æselføl, som kom til verden for ca. en uge siden. Find alle dyreunger på linket herunder.

  Læs mere                   Alpakaføl  

Hos de eksotiske husdyr er der også kommet et alpakaføl.

Vidste du, at alpakaens uld regnes for at være af den fineste kvalitet? Alpakaens uldpels kan blive op til 50 cm lang, så her i GIVSKUD ZOO klipper dyrepasserne med jævne mellemrum dyrene.

Du kan læse meget mere om alpakaen herunder.

  Læs mere                   ÅRSKORTTILBUD: Fri isbar for kun 10 kr.  

Har du årskort til GIVSKUD ZOO?

Så husk, at du kan spise i ZoOasen og få fri isbar efter frokost eller aftensmad til 10 kr.

Gælder ved køb af hovedret/buffet resten af sæson 2015.

  Læs mere                     Fire på stribe: De hvide næsehorn følger striben af nyslået græs, som dyrepasseren har lagt ud til dem                       Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet.
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA · Løveparkvej 3 · DK-7323 Give
info@givskudzoo.dk · www.givskudzoo.dk
Bliv fan af Samson på facebook
Følg GIVSKUD ZOO på facebook    

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019