Nyhedsbrev fra Løgismose, december 2016 Læs nyhedsbrevet i en browser
LØGISMOSE.DK    WEBSHOP   
FINE WINES    LØGISMOSE I NETTO   
ØKOLOGISKE KRYDDERIER FRA 'ASA'
ASA – som udtales ”asha” og betyder ”håb” på hindi – kalder sig ’spice-specialists’, og der er noget ved de kittelklædte, akademiske herrer fra ASA, der med det samme bekræfter selvopfattelsen. Uden at overdrive kan man godt kalde tilgangen til krydderier nørdet, og firmaets grundlægger, Julian Amery, må siges at have spredt sin ånd godt og grundigt blandt de ansatte. En to år lang solorejse gennem store dele af Asien og mødet med lokalbefolkningerne, gav ham stor respekt for de sejlivede mennesker og en af deres vigtigste ressourcer; krydderier. Den respekt gennemsyrer håndteringen af produkterne, som håndpakkes sirligt så emballagen ikke brydes og taber aroma, og i det hele taget håndteres som var det det pureste guld.

Vi er i butikken på Nordre Toldbod stolte af at kunne tilbyde et udvalg af både rene krydderier som bl.a. kanel fra Sri Lanka, kardemommekapsler, peberblanding og laurbærblade samt ASAs egne blandingskrydderier som Garam Masala, Ras-El-Hanout og Madras Karry. Alle krydderier er økologiske og pakket i praktiske poser med genluk.

Du kan blandet andet finde:
Kanel (Sri Lanka), hel, 25 g eller stødt, 50 g – 30,00/50,00 kr.
Stjerneanis, 25 g – 20,00 kr.
Laurbærblade, 10 g – 20,00 kr.
Kardemomme-kapsler, 50 g – 30,00 kr.
Nelliker, 50 g – 60,00 kr.
Allehånde, 50 g – 40,00 kr.
Muskatnød, 25 g – 40,00 kr.

OPLEV HELE UDVALGET I BUTIKKEN PÅ NORDRE TOLDBOD
FIND VÆRTINDEGAVEN HOS LØGISMOSE I MAGASIN
Mangler du gaven til værten, værtinden eller bare en du holder af, kan du hos Løgismose i Magasin på Kgs. Nytorv nemt finde gaven fuld af velsmag. Vi har samlet fire gaveposer med hver sit tema, som kan glæde enhver i denne søde juletid. Gaveposerne er pakket og klar, lige til at tage med på farten. 

Du kan vælge mellem:
Delikatesseposen
Champagneposen
Portvinsposen
Familieposen

Pris pr. gavepose 250,00 kr. – spar op til 25% på den samlede pris
RENE RÅVARER TIL JULENS KONFEKT

Oplev det store udvalg af økologiske råvarer i vores butik på Nordre Toldbod. Find blandt andet aromatiske spanske marcona-mandler, letristede hasselnødder fra Piemonte, bløde abrikoser og selvfølgelig Summerbirds marcipan og nougat. Sortimentet af overtrækschokolade spænder fra hvid, karamelliseret hvid, mælk over varierende grader af mørk, intens chokolade både fra Summerbird og Valrhona.

Find f.eks. Summerbird marcipan eller nougat – 200 g, 65,00 kr.
FORGE DE LAGUIOLE: GAVEN TIL MANDEN DER HAR ALT
Mangler du gaven til manden – eller kvinden – der har alt, er Forge de Laguioles luksuriøse steakknive og ligeså eksklusive proptrækker et særdeles godt bud. Find Laguiole i vores butik på Nordre Toldbod 16 eller i webshoppen.

Forge de Laguiole steakknive i sort horn, 2 stk.
Normalpris: 1700,00 kr. – JULEPRIS: 999,00 kr.

Forge de Laguiole proptrækker i sort horn
Normalpris: 1500,00 kr. – JULEPRIS: 999,00 kr.
LAD OS SØRGE FOR ANDEN OG TILBEHØRET TIL JULEAFTEN
Du kan stadig nå at bestille anden og tilbehøret til juleaften, og du kan endda lade os gøre forarbejdet med at stege anden for dig. I vores butik på Nordre Toldbod får vi fløjet ænderne ind fra Marché International de Rungis lige udenfor Paris, og supplerer med danske landænder fra Dansk And i Struer.

Vælg mellem:
· Økologisk fransk and: 3,2 - 3,8 kg – kr. 235,00 kr. / kg.
· Fransk Berberiand: 3,2 - 3,6 kg – kr. 145,00 kr. / kg.
· Dansk landand: 3,4 - 4,0 kg – 140,00 kr. / kg.

Det eneste du skal gøre er at bestille den and og det tilbehør du ønsker inden torsdag 15. december kl. 12.00. Så sørger vi for at have alt klar til afhentning torsdag 22. december efter kl. 12.00 eller fredag 23. december fra kl. 10.00 – 21.00. Lader du os gøre forarbejdet kan anden afhentes færdigstegt juleaften 24. december kl. 9.00 – 13.00.

LÆS MERE OM ÆNDERNE OG TILBEHØRET OG BESTIL HER 
HENT DIN FRILANDS BERBERIAND I NETTO
Bor du ikke i nærheden af Nordre Toldbod kan du sagtens få and fra Løgismose på julebordet. I Netto kan du finde vores frilands Berberiand, som kommer fra Pays de Loire i Vestfrankrig langs med Atlanterhavets kyst, syd for Loire-floden. Ænderne har adgang til det fri fra morgen til aften, fra når de er ca. 21 dage gamle. De tørslagtes, hvilket giver et meget delikat resultat uden tab af smag.

Nyd vores økologiske ribsgelé af solmodne økologiske ribs til din and. Balancen mellem det syrlige og sødmefulde, gør vores ribsgelé specielt velegnet som supplement til anden. For at skabe den helt rigtige smag har vores kokke tilføjet lidt æblesaft, frisk citron og en god mørk rørsukker til geléen.

FIND VORES FRILANDSAND, 2800-3000 G TIL 199,00 KR. OG ØKOLOGISKE RIBSGELÉ TIL 20,00 KR. I NETTO
TAG FORSKUD PÅ JULEMIDDAGEN

Sæt tænderne i en saftig flæskesteg med svær fra Grambogård til 110,00 kr./kg. og nyd et glas Ora Sangiovese di Romagna fra San Patrignano, 2013 dertil – normalpris per flaske 129,00 kr., i denne uge 90,00 kr. per flaske.

Vin, Mad & Delikatesser,
Nordre Toldbod 16
DEN ULTIMATIVE GAVE TIL VINELSKEREN – PRØV DEN I BUTIKKEN FREDAG 23. DECEMBER
Tænk hvis man kunne smage uden at åbne flasken. Mange vinelskere med små såvel som store vinsamlinger bryder deres hjerne med hvornår, vinene i kælderen er bedst og adskillige flasker er af samme årsag blevet åbnet for tidligt, eller værre, for sent.
 
Med Coravin er det slut med at gætte. Via en teflonbelagt nål, som let og enkelt skubbes ned gennem korkproppen, erstattes den ønskede mængde vin med ædelgassen argon. På grund af korkens elasticitet lukker den sig igen, når nålen trækkes op, og argongassen sikrer, at vinen efterfølgende udvikler sig som om den var urørt og med samme holdbarhed. Samtlige flasker i kælderen kan derfor tjekkes løbende og lagres videre, til de er drikkeklar.

Fredag 23. december fra kl. 15.00-18.00, kan du få en demonstration af Coravin i vores butik på Nordre Toldbod når Thilde Maarbjerg viser den ultimative gave til vinelskeren frem.

LÆS MERE OM CORAVIN OG SE HVORDAN DEN BRUGES HER
LØGISMOSE JULESNAPS 2016
Nyd vores ufiltrerede Julesnaps 2016 lavet på en base af økologisk vodka. Krydderiblandingen består af grønne enebær, gran, vanilje og rød grape. Den sødmefulde bund af vanilje balanceres af en intens aroma af nyklippet gran, mens rosa grape bidrager med et frugtrigt element. Smagen er dyb og karakterfuld med en rensende, krydret eftersmag. En på alle måder anderledes julesnaps, som indkapsler naturens juleduft.

Løgismose Julesnaps 2016, 37,5 cl – per flaske 300,00 kr.

FIND FLERE DELIKATESSER TIL JULEFROKOSTEN HER
LÆG LØGISMOSE UNDER JULETRÆET

Find gaven til firmaet, familien eller festens værtinde og overrask med det bedste fra vores univers. En sødmefuld hilsen, lækkerier til brunchbordet, luksuskurven med udvalgte specialiteter, herregaven, kvindegaven, den eksklusive vinkasse eller kurven fuld af tilbehør til køkkenet. Vi har sammensat en række forskellige kasser og kurve, så du kan finde den, der vil glæde den heldige modtager mest, men sammensætter naturligvis også gerne gavepakker af vores mange delikatesser, efter dine ønsker.

Du kan både finde vores gavepakker i webshoppen eller i vores butik på Nordre Toldbod.

FIND JULENS GAVER HER
LØGISMOSE ØKOLOGISK PÅLÆGSCHOKOLADE I NETTO
Vores pålægschokolade skal som alle vores andre produkter være en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Derfor har vi gjort skiverne ekstra tykke så du kan få det helt rigtige knæk. Pålægschokoladen er lavet af de fineste økologiske kakaobønner og vores mørke pålægschokolade har et kakaoindhold på hele 56%.

Den fyldige chokolade smager dejligt på brød, og er også velegnet til at komme i varm mælk til en dejlig kop varm chokolade.

Du kan altid finde både vores lyse og mørke pålægschokolade til 25,95 kr. i Netto i hele landet.
KOM I JULESTEMNING PÅ SØNDAG I VORES BUTIK PÅ NORDRE TOLDBOD

Ligesom de forrige tre søndage holder vi også åben i vores butik på Nordre Toldbod 16 sidste søndag i advent kl. 10.00-17.00. Kokkene har været tidligt på færde og bagt æbleskiver og blandet gløgg. Vi giver smagsprøver på begge dele!

Print voucheren her i nyhedsbrevet eller hent den i butikken og medbring den på søndag, så giver vi 10 % rabat på alle varer, undtaget Fine Wine-vine og spiritus. Husk også at du altid kan parkere gratis i to timer på pladsen foran butikken.

FIND ADRESSE OG RUTEVEJLEDNING HER
TILLYKKE TIL VINDERNE AF DE FØRSTE GASTRONOMISKE GAVER
Vi har udtrukket de første vindere af gaverne i Løgismose Meyers Julekalender!
Der skal lyde et stort tillykke med tapas fra Løgismose til Maja, med nytårsmenuen fra Meyers Køkken til Anette, med kogebogen Hallundbæk // Falsled Kro til Conny og Peter, og med alle de andre gastronomiske gaver til resten af de heldige vindere.

Vil du også have chancen for at vinde flotte præmier fra Løgismose og Meyers skal du følge julekalenderen og svare på spørgsmålet i dagens låge, som lander i din indboks hver morgen.

TILMELD DIG LØGISMOSE MEYERS JULEKALENDER HER
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Løgismose – klik her