Bekijk deze e-mail in je browser
Headerafbeelding met de tekst Denk jij na over de toekomst van cultuur?
Het cultuurpubliek vergrijst. Ben jij al bezig met hoe je dit publiek aan je kan blijven binden en tegelijkertijd nieuw publiek kan bereiken? In deze nieuwsbrief vertelt metaverse expert Carlo van Lienden hier meer over en we geven je een voorproefje van wat je kan verwachten tijdens de DEN conferentie.
 
Jongere met smartphone in de hand
Toekomstdromen met een metaverse expert

DEN filosofeert met nieuwe media & metaverse expert Carlo van Lienden over de toekomst. Wat is zijn visie op generatie Z en de cultuursector? En wat kun je volgens hem als culturele instelling nu al doen? Lees meer over digitale ontwikkelingen en het publiek van de toekomst.

De eerste stap heb je al gemaakt: dat je je bewust bent van het thema is al een felicitatie waard, aldus Carlo van Lienden.

Lees het interview
Ga zelf aan de slag met toekomstverkennen?
Maak kennis met Gen-Z en leer hoe je in 5 stappen de toekomst kunt verkennen met behulp van vier scenario's. Download de handleiding Publiek van de toekomst.
Yes, de sessie toekomstverkennen staat gepland! Maar hoe maak je het tot een ongekend succes? Lees hier de do's en dont's voor een succesvolle toekomstverkenning.

DEN Conferentie | 1 & 2 juni 2023

Stel, het is 2043. Wie komt er kijken naar jouw tentoonstelling, concert of theaterstuk? Tijd om ons te verdiepen in het publiek van de toekomst! Een ding is zeker, digitale technieken gaan een belangrijke rol spelen. Tijdens de DEN conferentie ontdek je de digitale mogelijkheden voor cultuur.

Tijd: 10:00 - 15:00 uur
Waar: online
Prijs: €85 excl. btw

Laatste kans: early bird ticket met 18% korting

Neonletters spellen play
Dag 1 - Gaming & storytelling
Duik in de gamewereld. Dit is dé sector voor inspiratie als het gaat om digitale ontwikkelingen. Hoe houdt de gamewereld hun steeds digitaler wordende publiek vast en wat kunnen wij hiervan leren? Ook crossmediale, digitale storytelling komt aan bod.
Twee mensen met futuristische glazen tablets
Dag 2 - Impact & innovatie
We maken een uitstapje naar de mode-industrie, want daar gebeurt veel op digitaal vlak. Ook gaan we het hebben over impact maken. Hoe meet je dat eigenlijk in onze sector? En heb jij wel eens nagedacht over je digitale voetafdruk en hoe je dit meeneemt in je strategie? Ontdek het op de DEN conferentie.
Meer over de DEN conferentie
Word jij onze nieuwe collega?
Duik het culturele veld in en zet je digitale voelsprieten uit! Bij DEN combineer je inhoud met kennisdeling als projectadviseur voor de culturele sector. Of zet je kwaliteiten als conceptueel denker en inhoudelijke expert in in de uitdagende rol van senior projectadviseur bij DEN. 
Bekijk de vacatures
Agenda
DigitALLks
6 april

Heb je plannen om binnen je organisatie met digitale ontwikkeling aan de slag te gaan? Bezoek de DigitALLks en leer wat Cultuurloket DigitALL voor jouw organisatie kan betekenen in financiële ondersteuning én kennisdeling. 
DEN meet-up Overijssel
21 april

Via verhalen kun je online publiek aan je binden. Maar hoe zit dit in het maakproces en welke rol speelt digital storytelling? Ontdek de kunst & kansen van digital storytelling in deze gratis meet-up in Oost-Nederland.
Bekijk de agenda
Twitter
LinkedIn
Website
DEN is dé aanjager van digitale transformatie voor cultuur. Wij signaleren trends, ondersteunen innovatie, ontwikkelen kennis en bieden praktische tools om direct mee aan de slag te gaan.

Copyright © 2022 DEN, alle rechten voorbehouden.

Iets wijzigen?
Update je voorkeuren of meld je af voor deze nieuwsbrief.