Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 23 augustus 2017

Denk mee over een duurzame toekomst in Aalsmeer

23-augustus-2017 | Op 20 september organiseert de gemeente de tweede bijeenkomst van ‘Aalsmeer in zicht’ met als thema: duurzaamheid. Klimaatverandering en groeiende schaarste van grondstoffen dwingen ons wereldwijd maatregelen te nemen. Gelukkig groeit het besef dat het roer om moet, als wij nog een leefbare wereld aan onze kinderen willen doorgeven. Maar wat betekent dit voor ons in Aalsmeer? Iedereen is van harte welkom om daarover mee te denken en te praten. Meld u nu aan voor de bijeenkomst via www.aalsmeerinzicht.nl.
Lees verder >

Gratis opfrissen van uw verkeerskennis?

22-augustus-2017 | Wilt u zich als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens laten bijspijkeren over de nieuwste verkeersregels? Wilt u daarbij ook nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp dan nu uw kans!
Lees verder >

Handhavers geven een kijkje achter de schermen deel 4

17-augustus-2017 | Deze zomer verschijnt er iedere week een vlog over het werk van de handhavers op het water. De handhavers zorgen samen met de andere betrokkenen voor een veilige, schone en plezierige situatie op de Aalsmeerse wateren. Zodat het voor iedereen prettig recreëren op de plassen is.
Lees verder >

Werkzaamheden aan de Dreef en de Zwarteweg

22-augustus-2017 | De werkzaamheden aan de Dreef en de Zwarteweg gaan binnenkort van start. De komende week zijn er al wat voorbereidende werkzaamheden bij de rotonde. De tijdelijke bouwweg op het voormalige VVA-terrein/bij FC Aalsmeer is bijna gereed voor gebruik. De bouwweg gaat ook gebruikt worden als omleidingsweg voor het verkeer Dreef /Zwarteweg. Dan vinden er namelijk onderhouds-werkzaamheden plaats ook aan de kabels en leidingen aan de Dreef en aan de rotonde Dreef/Zwarteweg. Hiervoor moet het verkeer omgeleid worden via de bouwweg over het VVA-terrein.
Lees verder >

Werkzaamheden op kruispunt Zuidstraat en Weteringstraat in Aalsmeer

21-augustus-2017 | De gemeente is bezig met een reconstructie van de Weteringstraat en Gedempte Sloot. Op 26 juni jl. zijn de werkzaamheden voor fase1 ter hoogte van de Chrysantenstraat voor het vervangen van de riolering en het herinrichten van de buitenruimte in de Weteringstraat gestart.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer