Bouwbedrijven nemen belang in Millenaar & Van Schaik Transport
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
DENS-aggregaat op hydrozine in serieproductie: emissievrije bouwplaats dichtbij
(advertorial)
alt
Relly! Puur Hollandse nieuwe
Medio januari worden tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg de elektrische wielladers van Relly gepresenteerd door Schans BV. De Relly 1.0E is de lichtste van de nieuwe serie wielladers. De machine heeft een hefvermogen van 1.000kilo en een accupakket van wel 30 & 40kWh!
Bouwbedrijven nemen belang in Millenaar & Van Schaik Transport
Millenaar & Van Schaik Transport, gespecialiseerd in het vervoer van asfalt, krijgt vier nieuwe aandeelhouders. Bouwbedrijven Dura Vermeer, Heijmans en Versluys Groepen nemen samen met participatiemaatschappij GLBN een tweederde belang in het transportbedrijf.
Lees verder >
E-Hartog verkoopt als eerste dealer 100 elektrische Giant knikladers
E-Hartog uit Montfoort is de eerste Giant dealer die de mijlpaal van 100 verkochte elektrische Giant knikladers heeft bereikt.
Lees verder >
(advertorial)
BouwMachines Kennisdag 15 maar 2022
Bezoek de BouwMachines Kennisdag op 15 maart 2022 
Naast een goede gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten, is de BouwMachines Kennisdag ook een dag vol kennis. Deze 6e editie staat in het teken van 'Praktisch Innoveren'. De materieelbranche moet nieuwe technieken omarmen om duurzaamheidsdoelen te realiseren. Wil je weten hoe? Meld je aan voor de BouwMachines Kennisdag op 15 maart a.s. 
Compacte Mercedes-Benz Arocs 10×8 voor Guyt
Transport en zandhandel Gebr. Joh. Guyt uit Katwijk nam drie Mercedes-Benz Arocs 10x8 kippers in gebruik. De compact gebouwde vijf-assers zijn voorzien van Ruijzeveld kippers.
Lees verder >
Wagenborg Nedlift investeert in composiet rijplaten
Wagenborg Nedlift voegt composiet rijplaten toe aan het rijplatenassortiment. Deze rijplaten van het type Isotrack X zijn gemaakt van hoogwaardig thermoplastisch materiaal, waardoor ze bijzonder sterk, duurzaam en licht van gewicht zijn.
Lees verder >
Machinevergelijker
Zoekt u een nieuwe graafmachine of wiellader?
Wilt u weten welke (elektrische) bouwmachines op de markt zijn?

Machinevergelijker helpt!
Op Machinevergelijker.nl kunt zich oriënteren en machines vergelijken op basis van technische gegevens met merken als Atlas, JCB, Hitachi en nog veel meer!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright