13 januari 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Vacature portal
image
dentsuACHTUNG! is nieuwe bureau Viaplay
dentsuACHTUNG! is het nieuwe bureau van streamingdienst Viaplay. Het bureau overtuigde naar eigen zeggen ‘in de pitch met een sterke lokale positionering en creatieve ideeën door de hele customer journey.’
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Esprix: 'Verschil van inzicht is onze grootste kracht'
Esprix 2022 is van start. Inzenden kan nog tot 15 februari. Voorafgaand aan de jurering alvast enkele interviews met de juryvoorzitters van de verschillende categorieën. Bestuursvoorzitter Jacqueline Smit in gesprek met juryvoorzitter Edward van de Ridder.
lees verder
twitter facebook linkedin
Ervaar de nieuwe E-mail-editor van Copernica
[advertorial] Je bouwt eenvoudig uitgebreide e-mailtemplates met drag-and-drop-elementen als countdown-timers, carrousels en accordionmenu's. Zelfontworpen blokken sla je eenvoudig op voor toekomstige mailings.
image
Juryleden SAN Accenten 2021 bekend
De SAN heeft voor alle 12 categorieën de juryleden vastgesteld. Elke categorie heeft een eigen jury die bestaat uit 2 juryvoorzitters, 16 juryleden en 3 student juryleden. Tevens neemt in elke jury een (oud) SAN bestuurslid plaats.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Audio als aanjager voor merkgroei
Al sinds de uitvinding van de kerkklok proberen merken hun boodschap te ondersteunen met geluid. Toch weten we pas sinds kort hoe dit precies werkt. Sonic branding bureau Tambr en marktonderzoeksbureau Validators brengen een en ander in kaart.
lees verder
twitter facebook linkedin
Onze marketing opleidingen gaan bijna van start
[advertorial] Onze opleidingen starten begin februari. Je hebt dus nog even de kans om je aan te melden. Een opleiding van SRM zorgt voor direct resultaat in jouw dagelijkse werkpraktijk. Wil jij dat ook ervaren? Meld je dan aan voor een van onze marketing opleidingen of neem contact op met onze adviseurs.
image
Vinted lanceert campagne voor tweedehands items
Vinted lanceert een nieuwe campagne rond tweedehands items. In de campagne deelt Vinted de verhalen achter de spullen die een nieuw leven krijgen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Bolddata: aantal schoenwinkels duikt onder de 1.000
Sinds begin 2020 sloten 85 schoenwinkels hun deuren: een daling van 8,5%. In 2021 dook het aantal zelfs onder de 1.000. Nederland telt nu nog maar 935 schoenenwinkels, blijkt uit cijfers van dataspecialist BoldData.
lees verder
twitter facebook linkedin
Gratis webinar op 20 januari: Are You Nudge?
[advertorial] Dagelijks stellen merken zichzelf als missie om consumenten te verleiden tot aankoop. Verpakking, plek in het schap, behoefte, prijs: het zijn allemaal elementen die ertoe kunnen bijdragen dat mensen zwichten. Maar wat is de impact van onbewust gedrag in de winkel? Tijdens dit webinar neemt Bart Massa van Validators je mee in de wereld van onbewuste beïnvloeding.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.