Dit lees je allemaal in ons nieuwe decembernummer.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

OP DE COVER

Denzel Slager, een man van dromen, dalen en dollars

Denzel Slager is van meerdere markten thuis. Hij is ondernemer, atleet en model- een merk dat hij wilt laten groeien. Hoewel hij nu de wind in de zeilen heeft, heeft hij ook andere tijden gekend. Samen met ons maakte hij een reis langs vier belangrijke pijlers in zijn leven: voetbal, liefde, ondernemen en fitness. Naast het verhaal van Denzel, vind je in het nieuwe decembernummer nog meer inspirerende verhalen. Met de tips over training, voeding en lifestyle zorgen wij dat je deze koude dagen doorkomt.

 
 
Men's Health
 

SHOPPEN

Black Friday 2021: in dit lijstje vind je de allerbeste deals

Talloze winkels en webshops hebben mooie deals en kortingen. En die hebben wij natuurlijk overzichtelijk voor je op een rij gezet, zodat je direct kunt shoppen. Van adidas tot Amazon en van Bol.com tot de Bijenkorf. 

 
 
Men's Health
 

FITNESS

Bang voor een gescheurde biceps? Zo voorkom je het

Wie veel sport (of je nu amateur of prof bent), loopt kans op blessures. Soms een overbelaste schouder of benen die je amper nog op kunt tillen. Een gescheurde biceps is andere koek. Ja, je bent een tijd uit de running (soms maanden) of moet zelfs revalideren, maar het kan ook zo maar zijn dat je geopereerd moet worden. Wij focussen ons liever op hoe je een biceps tear kunt voorkomen en onderzoeken daarom de oorzaak van deze blessure.

 
 
Men's Health
 

BLACK FRIDAY

9 massage guns met flinke black friday-korting

Massage guns zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot iets wat geliefd is onder ontzettend veel mensen, van atleten tot de fitnessliefhebber en dit is logisch ook. Er is namelijk niks lekkerder dan het gebruik van zo'n massage gun na een zware training. Om het je wat makkelijker te maken zochten we de beste massage guns voor je op die je scoort tijdens Black Friday. Scrol gauw naar beneden voor onze favorieten.