Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Der er stadig gang i boligmarkedet

 
 

Det er en særlig tid lige nu, men der er stadig gang i boligmarkedet. Går du i salgstanker, kan du derfor stadig få et Salgstjek og finde ud af, hvad din bolig er værd. Det lyse forår skubber til folks lyst til at flytte, og faktisk er foråret traditionelt den tid på året hvor der sælges flest boliger. Derfor er det nu, du skal rykke, hvis du overvejer at sælge.

Vi tager vores forholdsregler
Vi passer ekstra godt på hinanden i denne tid og følger myndighedernes anbefalinger. Derfor har vi håndsprit med til salgsvurderinger, vi undgår at give hånd og holder lidt mere afstand – men servicen er den samme som altid. Vi er også klar til at hjælpe på telefon, mail og videomøder.

Sidste chance: Vind 65” Samsung Smart TV
Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 5. april 2020, kan du vinde et 65” Samsung 4K UHD QLED Smart TV til en værdi af 13.499 kr.

Sådan håndterer vi corona

Med 1 til 1-fremvisninger kan du trygt se på bolig

 
 

Leder du efter bolig, kan du stadig trygt tage ud at se den med 1 til 1-fremvisninger. Vi sørger for at passe ekstra godt på hinanden, men servicen er den samme som altid. På den måde kan du trygt gå på boligjagt – f.eks. i påsken, hvor der er god tid til at tage ud og få set på lidt forskelligt.

Se alle boliger til salg på edc.dk, hvor du også kan bestille en 1 til 1-fremvisning. Du er også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon - så finder vi sammen ud af, hvordan vi hjælper dig bedst muligt

Få et kvikestimat

Kvikestimat: Få din boligs værdi - uden at få besøg

 
 

Vidste du, at du kan få din bolig vurderet helt uden at få besøg? Med et kvikestimat får du en anslået værdi af din bolig baseret på ganske få oplysninger, som du indtaster online. Herefter får du et estimat, som mægleren udarbejder ved sit skrivebord i butikken. Det giver et godt overblik over boligsituationen i dit område, så du kan sammenligne med andre boliger nær dig.

Se mere

Skal du i gang med et byggeprojekt?

 
 

Mange af os ønsker at lave noget om i vores bolig. Mulighederne er lige så mange som drømmene, og inden du går i gang, er det en god ide at gøre sig nogle overvejelser. Vi har samlet en liste over de ting, du skal overveje, inden du går i gang.

Det skal du vide

4 ting du skal vide før dit gør-det-selv-projekt

 
 

Flere og flere dropper håndværkerne og finder selv værktøjet frem, når væggen skal sættes op, og gulvet skal lægges. Du skal dog stille dig selv disse fire spørgsmål, inden du kaster dig ud i gør-det-selv-projektet.

Tilmeld køberkartotek

Søger du bolig?

 
 

Tilmeld dig vores køberkartotek og hold dig orienteret om interessante boliger til salg både hos EDC og vores konkurrenter. Du får også mulighed for at se boliger, der er sat til salg som Diskretsalg, som normalt ikke markedsføres i aviser eller på nettet.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Nyeste boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de nyeste boliger til salg i Varde. På edc.dk kan du se alle boliger, der er til salg i hele landet – også boliger, der er til salg hos andre mæglere.

 
Tilpassede nyheder
Vi tilpasser indholdet i vores nyhedsbreve efter dine interesser. Alt du skal gøre er at klikke her, og angive dine præferencer for indhold - så tilpasser vi indholdet til dig.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
4.5stjerner      9.3 ud af 10      61 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.