Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 21 juni 2017

Derek Buikema nieuwe kinderburgemeester van Aalsmeer

Derek Buikema nieuwe kinderburgemeester van Aalsmeer
19-juni-2017 | Er klonk een luid gejuich door de telefoon toen wethouder Gertjan van der Hoeven het goede nieuws aan Derek vertelde. “Ik had het niet verwacht maar ik ben erg blij dat ik de nieuwe kinderburgemeester word” juichte hij.
Lees verder >

Donderdag 29 juni “Muziek aan de oever”

20-juni-2017 | De Westeinder Waterweek is een begrip in Aalsmeer. De editie van 2017 krijgt een heel bijzondere opening met het concert ‘Muziek aan de oever’. De amateurkunst van Aalsmeer bundelt hiervoor de ‘muzikale krachten’. En volgende week donderdag, 29 juni, is het al zo ver! Vanaf 20:00 uur zal het spektakel aan het water losbarsten.
Lees verder >

Eredivisie Zeilen: Op veler verzoek terug naar Aalsmeer

21-juni-2017 | Op veler verzoek van de deelnemers keert Eredivisie Zeilen terug naar Aalsmeer. Vorig jaar werden de zeilers in Aalsmeer getrakteerd op een prachtig zeilweekend met veel wind en zon. Ook dit jaar hopen de zeilers weer op deze condities op de Westeinderplassen. De zeilwedstrijden worden gehouden op 30 juni, 1 juli en 2 juli a.s. tijdens de WesteinderWaterWeek en starten om 10.00 uur. In het totaal zijn er voor dit weekend 45 wedstrijden gepland.
Lees verder >

Timpaan levert eerste levensloopbestendige woning op in fase 2 Dorpshaven-Zuid te Aalsmeer

20-juni-2017 | Afgelopen maandag heeft wethouder Robert-Jan van Duijn de eerste sleutel van de levensloopbestendige woningen in fase 2, in nieuwbouwproject Dorpshaven-Zuid te Aalsmeer uitgereikt aan de dames Kleijn. De komende weken zullen de overige woningen van deze fase worden opgeleverd door aannemer Bot & Van der Ham uit Meerkerk.
Lees verder >

Bezoek aan Jeugdbescherming Regio Amsterdam

20-juni-2017 | Donderdag 15 juni heeft wethouder Jeugd Gertjan van der Hoeven een werkbezoek gebracht aan Jeugdbescherming Regio Amsterdam aan de Overschiestraat in Amsterdam-Nieuwwest. Tijdens dit bezoek werd hij door medewerkers bijgepraat over het begeleiden van Aalsmeerse gezinnen met als doel kwetsbare kinderen veilig en evenwichtig te laten opgroeien.
Lees verder >

Culturele activiteiten op het Molenplein

20-juni-2017 | Afgelopen zaterdag, 17 juni, beging het Molenplein een complete make-over. In samenwerking met het Flower Festival organiseerde Cultuurpunt Aalsmeer daar namelijk het ‘Kinderplein’.
Lees verder >

Gemeente repareert steigers Starteiland en Kleine Poelakker

21-juni-2017 | Op maandag 26 juni start de gemeente met de reparatie van de een aantal aanlegsteigers op de recreatiepercelen Starteiland en Kleine Poelakker.
Lees verder >

Mantelzorg & Meer zoekt Zomer-vrijwilligers

15-juni-2017 | De zomer komt eraan! Met mooi weer horen wij van Mantelzorg & Meer nog vaker van chronisch zieken of mensen met een beperking: “Ik zou zo graag even lekker naar buiten gaan.”
Lees verder >

Reconstructie Weteringstraat en Gedempte Sloot in Aalsmeer van start

20-juni-2017 | Maandag 26 juni starten de werkzaamheden met het vervangen van de riolering en het herinrichten van de openbare buitenruimte van de Weteringstraat en Gedempte Sloot in Aalsmeer.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer