Derfor lader din telefon langsomt
Selvom din telefon er ny og burde lade hurtigt, kan din gå langsomt. Det skyldes typisk enten din oplader eller selve opladerkablet - eller kombinationen af begge. Forvirret? Så forklarer vi det her.
Se mere her
ANNONCE
Derfor vil alle landets mobiltelefoner larme på onsdag kl. 12.00
Fremover kommer beredsskabsmeddelelser direkte på din mobil - og du kan ikke slå det fra. Det betyder også, at alle landets mobiltelefoner vil bimle onsdag d. 3. maj kl 12, når alarmerne traditionen tro bliver testet. Læs alt om den nye funktion her.
Se mere her
Her er den bedste e-bogslæser
Er tiden kommet til at tage springet til digitale bøger? Her får du 10 gode grunde til at læse bøger på en e-bogslæser, samt tips til de bedste af slagsen.
Se mere her
Bliver du også forstyrret af sidepanelet i Edge? Sådan slår du det fra
Microsoft skubber på for at få os til at bruge alle firmaets tjenester på nettet. I browseren Edge kan det godt blive for meget. Vi viser, hvordan du holder Edge Discover under kontrol.
Se mere her
5 tips, som gør Messenger meget bedre
Facebooks chattjeneste Messenger har eksisteret i årevis, men i dag er tjenesten fyldt med smarte funktioner. Her får du vores fem favorit-funktioner til Facebook Messenger.
Se mere her
Her finder du den bedste vejrudsigt
Det er praktisk at tjekke vejrudsigten, før du begiver dig udenfor. Vi har fundet de tre bedste vejrtjenester, som fungerer både på pc og din mobiltelefon. Så kan du altid komme tørskoet frem.
Se mere her
Bliv klogere i Fordelszonen:
Her er de bedste og smarteste apps til mobilen
Vi oversvømmes med apps, og det kan være svært at skille skidt fra kanel. Vi har gjort det hårde arbejde for dig og fundet 10 apps, som du bør prøve af på din telefon.
Se mere her
FÃ¥ bedre internet med en WiFi-extender
Er der steder i dit hjem, hvor internettet ikke altid fungerer? Så kan du let gøre signalet bedre med en WiFi-extender.
Se mere her