Nieuwsbrief van 26-8-21 6:30:05
Online bekijken

Fraai, functioneel en tijdloos

Exclusieve tapijtinlage in profielmatten voor stijlvolle uitstraling

De nieuwe schoonloopzones kunnen zowel individueel als “tapijt” worden toegepast, maar ook als 3e zone bij het meest optimale schoonloopsysteem: de emco 3-zonereiniging. Bij emco kunt u gerust voor alle drie de zones terecht.

Finprotect Plus, professionele deurstrip tegen vingerbeknellingen

Speciaal voor binnen- en buitendeuren van crèches, basisscholen, ziekenhuizen, bejaardentehuizen en psychiatrische inrichtingen heeft Ellen de Finprotect Plus deurstrip ontwikkeld, dé professionele oplossing tegen vingerbeknellingen. Solide en mooi vormgegeven deurbeveiligingsprofielen die zorgvuldig zijn getest en bijdragen aan een veilige leefomgeving.

Oudste ijssalon van Nederland ‘heropend’ in Openluchtmuseum

Venezia, de oudste Italiaanse ijssalon van Nederland, heeft deze maand haar deuren geopend in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Het gaat om een zorgvuldig gereconstrueerde versie van Venezia, zoals de zaak er in de jaren zestig in Utrecht uitzag, met onder andere de originele toonbank en de kenmerkende neonverlichting.

PCI Flexmörtel S1 en S2 tegellijm

Om tijdsbesparing op te leveren heeft PCI speciaal voor jonge cementdekvloeren vier zeer emissiearme tegellijmen ontwikkeld, die onder garantie na 3 dagen respectievelijk bij een restvochtgehalte van 4% op cementdekvloeren kunnen worden toegepast. Bij vloerverwarming hoeft geen opstookprotocol te worden aangehouden; 7 dagen na het verlijmen van keramiek mag de verwarming volledig worden ingeschakeld.

Florim keramische gevelbekleding en gevelsystemen

Een gevel afgewerkt met keramische gevelbekleding heeft een esthetische meerwaarde. De keramiek is leverbaar in veel formaten, designs en kleuren. Florim keramische gevelbekleding is sterk en duurzaam en leverbaar in twee uitvoeringen: geventileerd en verlijmd. De keramische platen van 6 mm dik worden in het geventileerde gevelsysteem door middel van een metalen frame mechanisch bevestigd voor de isolatielaag op het binnenblad.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.