Nieuwsbrief van 21-9-21 6:30:14
Online bekijken

Plafondafwerkingen: voor een mooie, rustige en hygiënische ruimte

Het metalen binnenplafond mag echt weer gezien worden

Lange tijd was de rol van het binnenplafond op zijn hoogst bescheiden te noemen. Waar moderne architectonische stijlen zich afwisselden, bleven plafonds op esthetisch gebied vaak achter. Zo’n zestig jaar geleden bracht Hunter Douglas Architectural als een van de eersten een metalen plafond op de markt, waarmee een breed scala aan mogelijkheden vrijkwam.

Ecophon Master™ Eg: maak uw eigen signature design voor akoestisch uitdagende omgevingen

Het nieuwe Master Eg systeemplafond, biedt uitstekende geluidsabsorptie en zorgt voor een optimale spraakverstaanbaarheid in akoestisch uitdagende omgevingen. De unieke afwerking en de verschillende maatvoeringen van de panelen bieden de mogelijkheid uw eigen persoonlijke ontwerp te ontwikkelen.

Hoge hygiëne eisen aan jouw wand- en plafondafwerking?

Moet jouw organisatie voldoen aan de strenge HACCP-normen doordat je met levensmiddelen werkt? Wonderboard is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die moeten voldoen aan het Warenwetbesluit Hygiëne van levensmiddelen. Wonderboard wordt al 25 jaar met succes in heel Europa toegepast. Veel bedrijven hebben gekozen voor deze oplossing.

Verkerk maakt 60 kunststof badkamerplafonds

Al jaren zet Peter Verkerk zich elke dag vol overgave in om bij zijn klanten hoogwaardige en strak afgewerkte badkamers op te leveren. Badkamers waar zowel zijn klanten als hij trots op zijn. Badkamerplafonds kunnen uit diverse materialen bestaan. Zo heb je gips, MDF en ook kunststof.
 

Een parkeergarage met allure

Ook Hasselt is voortaan een ‘stad aan het water’. In deze plaats in België is aan het kanaal het project Quartier Bleu gerealiseerd. Een megaproject met een bijzondere uitstraling welke residenties, appartementen, stadswoningen, retail- en horecazaken en een ondergrondse parkeergarage voor 2.350 auto’s omvat.

Perfecte balans tussen uitstraling en akoestiek

Kijk in The Mall of the Netherlands ook eens omhoog. Hoog boven alle hoofden hangt daar één van de geheime wapens van Nederlands grootste winkelcentrum. Als grootste winkelbestemming van het land heeft de Mall of the Netherlands bijna 300 winkels met 7,5 meter hoge winkelpuien, evenals vele restaurants en amusementsgelegenheden.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.