Det betaler sig / Fokus på bofællesskaber

2 years ago


Text only:

AKTUELT fra Bygningskulturens Hus


18.03.2016


Det betaler sig / TransformationKan det betale sig at transformere i stedet for at bygge nyt? Hvordan arbejder man strategisk med at udvikle gamle industri- og havneområder?
4. april kl. 15-17 gør Kristoffer Weiss, Rune Kilden, Henrik Jensen og Peter Lassen os klogere på disse spørgsmål. 
Tilmeld her


Foredrag


Fællesskab for fremtidenBofællesskaber er igen populære. 12. april kl. 15-17 inviterer UIBM til en eftermiddag, der sammen med bl.a. Rolf Andersson, Søren Ganer, Christian Pagh, Pernille Stengaard m.fl. undersøger, hvordan bofællesskaber styrker fællesskab på tværs af generationer og samfundslag.
Tilmeld her


Morgensamling


Bofællesskaber27. april kl. 8-9 præsenterer Dansk Bygningsarv rapporten ‘Fremtidens bofællesskaber i funktionstømte bygninger i storbyen, provinsbyen og på landet’. Rapporten undersøger, hvordan bofællesskaber kan skabe udvikling og fremtidssikre byer og landdistrikter.
 Tilmeld her


Konference


Fællesskabet som dynamo28. april 10.00-16 inviterer UIBM til en heldagskonference i Hammel, hvor en lang række eksperter dykker ned i erhvervs- og bofællesskabers potentiale for at tilføre vækst og udvikling, nye borgere og erhverv til landdistrikternes funktionstømte bygninger og provinsbyernes trængte bymidter.
Tilmeld her


Borgergade 111
DK-1300 København K
www.bygningskulturenshus.dk
info@bygningskulturenshus.dk


Bygningskulturens Hus er en del af
Dansk Bygningsarv og støttet af Realdania


Send nyhedsbrevet videre | Afmeld nyhedsbrev


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019