.
     Kan du ikke lse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
Nyhedsbrev om digital sikkerhed i SMVer - marts 2022
.
IF_webinar
.

Webinar: Lr hvordan du beskytter dig med en IT-beredskabsplan

Danske virksomheder udsættes hver dag for hackerangreb. Her er IT-beredskabsplanen et nøgleværktøj. Med en god beredskabsplan er virksomheden klar til at navigere, mens angrebet står på - og det kan være guld værd.
Industriens Fond sætter fokus på IT-beredskabsplaner ved et kort webinar den 28. marts kl. 15.00 og præsenterer også et konkret værktøj, som virksomheder kan bruge til at lave en god beredskabsplan. Webinaret er helt gratis og for alle.
 

Se programmet og tilmeld dig her. ›
.
.
smv digital logo
.

Det er stadig muligt at sge 50.000 til digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse

Der er i øjeblikket øget opmærksomhed på digital sikkerhed i de danske virksomheder. I SMV:Digital kan virksomheder med 2-249 ansatte nu søge om 50.000 kr. til at styrke deres digitale sikkerhed. Løft niveauet for din virksomheds digitale sikkerhed og ansvarlige dataanvendelse ved at få styr på data, processer, systemer, opdateringer og politikker – et forløb som også kan bruges til at opnå en certificerings- eller mærkningsordning. 

Ansg puljen og ls mere her ›
.
.
Dansk Standard Logo
.

Ny guide skal ge cybersikkerheden i IoT-produkter

Dansk Standard lancerede i januar en ny gratis guide, der skal være med til at øge cybersikkerheden i produkter.

Guiden har til formål at at give danske virksomheder – særligt SMV’er – en hjælp til at systematisere arbejdet med cybersikkerhed i produkter ved at give et overblik over de væsentligste europæiske og internationale standarder på området, og indblik i hvornår hvilke standarder bør anvendes, og hvad værdien er. Guiden er henvendt til alle, som laver produkter, der kan kommunikere med noget andet – hvad enten det er til privat brug eller Business-to-business-produkter.

Hent den gratis guide hos Dansk Standard ›
.
.
CFCS logo
.

Ny trusselsvurdering: Vedvarende hj trussel mod Danmark fra cyberkriminalitet

Der er vedvarende en meget høj trussel mod Danmark fra cyberkriminalitet og cyberspionage. Det er fortsat gældende, også efter Ruslands invasion af Ukraine. Invasionen har ført til øget opmærksomhed på truslen fra blandt andet destruktive cyberangreb. Center for Cybersikkerhed (CFCS) vurderer dog, at der fortsat er begrænset intention om at angribe Danmark med denne type angreb.

I en ny trusselsvurdering giver Center for Cybersikkerhed en kort opdateret forståelse af cybertruslen mod Danmark i lyset af Ruslands invasion af Ukraine. Trusselsvurderingen beskriver også nogle af de faktorer, der kan få betydning for, om truslen ændrer sig.

Ls trusselsvurderingen her ›
.
.