Luksus hostel med de fedeste faciliteter

Se web-version her.
Dit nye mødested i byens centrum
Med en central placering lige ved Københavns Hovedbanegård og udsigt til Københavns havn, tilbyder Next House Copenhagen en unik hostel-oplevelse, der udfordrer den gængse opfattelse af ”hostel-begrebet” og sætter helt nye og høje standarder inden for sin kategori.... Book en seng fra kun DKK 125 kr. pr. person, og vælg selv om du vil bo på dobbeltværelse eller i et af fællesværelserne med 4 eller 6 senge.
Alt det (og mere til) kan Next House Copenhagen tilbyde:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Værelser med eget bad og toilet
Getama madrasser
Loungeområde
Barer
Fælleskøkken
Rooftop terrasse
Indendørs stadion
"The Venue"
Fitness
Biograf
Yogarum
Vaskeri
Kom forbi til pizza!
Både overnattende gæster, lokale og forbipasserende kan nyde godt af Next House Copenhagen's fremragende madunivers inspireret af det magiske støvleland... Her serverer vi lækre stenovnspizzaer og salatbuffet til DKK 99 kr… Og nåh ja! Vi serverer naturligvis også iskolde drinks, vin og specialøl til gode priser, som du kan nyde i restauranten, de 4 forskellige barer eller på vores grønne rooftop terrasse med 360 graders udsigt over København.

Det er så svært at beskrive Next House Copenhagen med ord - dét skal opleves. Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores urbane og luksuriøse univers!
Arp-Hansen Hotel Group
Følg os her:
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde her.
© Copyright 2020 Arp-Hansen Hotel Group