Ny måned - Nyt Ridehesten

◼️  Du kan godt glæde dig ◼️
For nu er oktobernummeret klar. I denne måneds magasin kan du blandt andet læse om hestevelfærd, om at bruge bomme i dressurtræningen og om hvordan man laver den rette ridebane. 
Magasinet byder også på profiler af beriderelev Sophie Wilson, af Hejlsminde Rideklub og af Følle Strandgaard - ligesom du blandt andet kan læse om Stutteri Vestermarkens vej til guldet.
Find det nye magasin lige her
Husk, at hvis du i fremtiden skal modtage magasinet helt automatisk, så skal du bestille et abonnement. Hvis du bestiller abonnement nu, så vil du fra november modtage magasinerne direkte i din postkasse.

TEMA: Ridebane

Temaet i denne måneds magasin er ridebane, og her får du mulighed for at læse flere spændende artikler, som alle har relation til ridebaner. Læs om følgende:
  • Den rette ridebane - et stort og vigtigt valg
  • Kom godt i gang med ridebanen
  • Pas godt på din ridebane
  • Sørg for, at lyset ikke blænder
  • Dræn og toplag er afgørende for ridebanen
  • Gør det selv-ridebane
  • Forebyg skader med den rette bund
Du kan bestille oktobernummeret lige her

Bag om DM i dressur

Vi går bag om flere af deltagerne fra årets DM i dressur i dette magasin. For her fortæller sølvvinder for senior, Carina Cassøe Krüth, om hvor heldig hun er, at hun får lov at ride Danse (Heiline's Danciera) og om vejen til hendes niveau.
Ligesom U25-guldvinderen, Anne-Mette Strandby Hansen, fortæller om sin rejse, hvor hun tog fra HTX til Tyskland i beriderlære, og om hvordan hun nu er endt hos Helgstrand Dressage i Uggerhalne. 

Landstræner for pararytterne, Astrid Gemal, fortæller desuden om, hvad de har brugt coronapausen på, og om hvordan de forbereder rytterne til et eventuelt PL i Tokyo næste sommer. 
Find bladet i webshoppen her

Alenemor og beriderelev Sophie Wilson

I dette nummer kan du læse om beridereleven Sophie Wilson, som er i lære hos Frederiksværk Rideklub, og som formår at få en hverdag til at hænge sammen som alenemor i en travl stilling. 
Portrættet er i det nyeste magasin, som kan bestilles her

Læs magasinet digitalt

Når man har abonnement på magasinet, kan man også læse det digitalt på Ridehesten.com - det kræver, at man logger ind med sit abonnementnummer. 

Har du ikke allerede abonnement, kan du bestille abonnement - og dermed få adgang til det digitale magasin - både det nyeste, men også til arkivet med de tidligere udgaver af bladet helt tilbage til 2005.
Læs det digitale magasin her
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
Website
Email
Copyright © 2020, Wiegaarden Media All rights reserved.

Vores mailadresse er:
mediehuset@wiegaarden.dk
Facebook
Instagram
Website
YouTube
Twitter
Email






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ridehesten · Blåkildevej 15 · Hobro 9500 · Denmark