View this email in your browser
Kom til årets festival for hele familien 🦁💚 

For første gang nogensinde præsenterer Ree Park Safari, i samarbejde med foreningen Gate To Nature, Afrika Festival den 27. - 28. maj 2023  
Læs mere her
Over to dage er der aktiviteter for voksne og børn i alle aldre. På festivalområdet, vil navne som Wafande, Bryan Rice og Pharfar give koncerter, Dan Andersen sætte gang i lattermusklerne, og Katrine Bille fra Ramasjang underholde de yngre gæster.

Streetfood området byder på kulinariske oplevelser med et strejf af Afrika, uanset om det drejer sig om den legendariske afrikanske drink Dawa, burger eller andre lækkerier. For børn og barnlige sjæle, vil der også være safari hoppeborg, legepladser, ansigtsmaling og meget mere.

Der er god mulighed for at tage hele familien med og tilbringe nogle hyggelige dage på den djurslandske savanne, hvor der ud over adgang til festivalpladsen, også er adgang til hele parken, så I, mellem koncerter, shows og festival aktiviteter kan kigge forbi løverne, geparderne eller tage en Land Rover Safari ud over den afrikanske savanne, eller deltage i andre af Ree Park Safaris daglige aktiviteter.
KØB BILLETTER HER
Oplevelser i Ree Park
Se events og aktuelle begivenheder
Planlæg dit besøg
Overnat i Ree Park

www.reepark.dk

         
Copyright © 2023 Ree Park Safari, All rights reserved. 
Vi tager forbehold for trykfejl, pris- og afgiftsændringer samt udsolgte varer.
Du modtager denne mail, fordi du tidligere har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, enten via vores hjemmeside eller ved et besøg i vores park

Our mailing address is:
Ree Park Safari
Stubbe Søvej 15
Ebeltoft 8400
Denmark

Føj os til din adressebog


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp