Det kan være nu, du skal kigge på investeringer og boliglån

3 years ago
  • Html
  • Text
Kort sigtet panik kan blive din fordel på lang sigt
- Nyhedsbrev uge 26, 2016.
Se denne mail i din browser
Er det nu du skal kigge på dine investeringer og dit boliglån? 
Brexit har presset renten yderligere og skabt uro på aktiemarkedet. Det kan give dig nye muligheder. Opkøb? Rebalancering? Omlægning af lån? Køb af ejendom? Går du allerede med disse tanker, så kan det være nu, du skal handle. 
Samtidig kalder ferien og fremmede valuta. Det må du også hellere få styr på. Og ikke mindst, det du skal leve af i fremtiden. Din pension. Bliv klogere i dette nyhedsbrev og brug vores rådgivning til at sikre dig, at du ender med den optimale løsning. Situationen kan hurtigt ændre sig.

Brexit kan give anledning til et eftersyn af dine investeringer

Røgen har stadig ikke lagt sig ovenpå det såkaldte Brexit i fredags. Derfor kan det også være svært at få overblik over konsekvenserne. Meget tyder på, at der nærmere er tale om en politisk krise end en økonomisk. Lige nu er situationen dog præget af dramatik og panik, og derfor reagerer de finansielle markeder. Det kan være kortsigtet og det kan give dig en mulighed for at optimere din økonomi. Har du investeringer, kan det ikke mindst være en god lejlighed til at få kigget porteføljen igennem med henblik på rebalancering.

Gør mig klogere på rebalancering, tak

Pensionsplaner - frygt eller fuldt overblik? 

Økonomi er ikke kun nu og her, på den korte bane. En sund økonomi kræver, at du tænker langsigtet. Derfor er pension altid relevant at have fokus på. Danica Pension har for nyligt fremlagt en undersøgelse, der viser at mange frygter for ikke at have penge nok til hele livet. Afløs frygten med fuldt overblik. Det kan vi hjælpe dig med.

Giv mig gerne gode råd til mine pensionsplaner

Både vejr og valuta har indflydelse på ferien

Nu må vi ikke glemme, at der midt i alle de økonomiske spekulationer og planlægning for fremtiden, også er en sommerferie som skal nydes. Her spiller økonomi dog også ind. Det er nemlig ikke kun vejret du skal holde øje med. Valutaen og hvordan du anskaffer dine ferielommepenge er også værd at have overblik over.

Ja tak, opdater mig lige på valutakurser m.m.
Ps. Du er velkommen til at ringe og spørge om omlægning af lån er relevant for dig
Går du allerede med tanker om at lægge lån om, købe bolig eller lignende, så kan det som sagt være et godt tidspunkt lige nu, hvor vi er ”nede”. Går det som det plejer, ryger vi "op" igen. Vi tager meget gerne en indledende og uforpligtende snak over telefonen, hvis du overvejer at gøre noget for din økonomi. Ring blot 43 58 46 44 - vi hjælper dig med at træffe velbegrundede valg, der er vigtige for din økonomi.
www.uvildige.dk
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2016 Uvildige.dk, All rights reserved.
Du modtager denne mail, da du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev på www.uvildige.dk. Kontakt os venligst med evt. spørgsmål eller kommentarer.
Uvildige.dk
Tlf: 4358 4644 
kontakt@uvildige.dk
Find os i hele landet - se vores kontorer her
Ønsker du at ændre hvordan du modtager disse nyhedsbreve?
Du kan opdatere din profil her eller afmelde dig her

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019