Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
PvdA: 'uitzenden aanpakken'
Johan Zwemmer (Commissie Borstlap) wil eind maken aan 'wildgroei van atypische arbeidsrelaties'. De PvdA heeft het daarbij gemunt op uitzenders, zo bleek bij een VvDN-bijeenkomst.
Flexmarkt
350 tools, wat moet de recruiter ermee?
De moderne recruiter maakt gebruik van de nieuwe technologie. Maar hoe werkt dat? Recruitmentspecialist Ralf Knegtmans en software-expert Mark van Assema bieden inzicht.
(advertorial)
alt
Prinsjesdag editie:
Gevolgen wetgeving voor HR
Word in slechts 4 uur tijd in 4 masterclasses op hoog niveau door topadvocaten bijgepraat. Het laatste nieuws op het gebied van wet- en regelgeving voor HR. Stel hen vragen die nú spelen. Profiteer nu van het actiertarief! Vorige editie beoordeeld met een 8!
Flexmarkt
Weinig faillissementen
In het derde kwartaal van dit jaar zijn 'slechts' twaalf flexbedrijven failliet gegaan. Van de gevreesde faillissementsgolf in de uitzendbranche is vooralsnog dan ook geen sprake.
(advertorial)
alt
Voorkom problemen met de praktijkleerovereenkomst
De praktijkleerovereenkomst is een type overeenkomst die niet wettelijk is gedefinieerd. Het is in de meeste gevallen een driepartijenovereenkomst tussen de student, de opleidingsinstelling en het leerbedrijf. 
Flexmarkt
Pensioen payrollers
Vanaf 1 januari 2021 vallen payrollwerknemers niet meer onder verplichtstelling van StiPP. De werkgever moet zorgen voor een andere, ‘adequate pensioenregeling’.
PW
Hoe toekomstvast is mijn HR-strategie?
De toekomst ontwikkelt zich grillig en neemt onverwachte wendingen. Scenarioplanning is een krachtig en onmisbaar instrument voor organisaties om zich daar actief op voor te bereiden.

Tijdens de Masterclass Scenarioplanning krijg je de tools om scenario’s te vertalen naar jouw strategie. Krijg grip op de turbulente omgeving!
PW
Van HR naar organisatie-ontwikkelaar
Tijdens de 2-daagse Masterclass Organisatieontwikkeling voor HR ga je aan de slag met het creëren van een wendbare en lerende organisatie.

De wendbaarheid en het lerend vermogen van medewerkers vormen in alles de sleutel tot een succesvolle organisatieontwikkeling. 

Maximaal 20 plaatsen beschikbaar
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright