‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Onsdag 23. februar 2022
Info
 
 
Nyt medie om dansk detail og e-commerce

Vær med fra start, når Watch Medier til foråret lancerer DetailWatch. Tilmeld dig allerede nu det gratis nyhedsbrev.

Med DetailWatch skærper Watch Medier sit fokus på den danske detailbranche, e-commerce og de mange virksomheder i og omkring branchen.

Ambitionen er at levere kritisk, uafhængig og fair erhvervsjournalistik om blandt andet resultater, strategi og konkurrenter, rammevilkår, tendenser, innovation, profiler og karriereryk i detailbranchen.

Du kan allerede nu tilmelde dig vores gratis og uforpligtende nyhedsbrev:

Vær med fra start –– tilmeld dig MobilityWatchs nyhedsbrev hér

Den erfarne erhvervsjournalist og redaktør, Louise Reseke, bliver redaktør for DetailWatch, der får base på Watch Mediers hovedredaktion i København.

Watch Medier er ejet af JP/Politikens Hus og har på få år opbygget Danmarks største erhvervsredaktion. DetailWatch bliver det 16. danske nichemedie i mediehuset, der desuden udgiver erhvervsmedier i Tyskland og Norge.



Følg os på LinkedIn –– klik hér