Loading...

Dette business-buzzword SKAL du huske

  • Html
  • Text
Dette business-buzzword SKAL du huske
Nyhedsbrev med værdifuld viden og inspiration om ledelse og lederskab fra Scandinavian Executive Institute og vores samarbejdspartnere INSEAD og IMD Vises e-mailen forkert?
Se den i din browser.

Dette business-buzzword SKAL du huske

Business-buzzwords – de dukker op med jævne mellemrum – og ud af det blå. De fleste forsvinder efter lidt tid, men nogle bliver hængende. Vi tror, vi har fundet et, som er "langtidsholdbart".

Mød den nye ”rising star”: Howard Yu

Med Howard Yu som en del af undervisnings teamet på Leadership Acceleration Programme kan deltagerne se frem til en videns-indsprøjtning og undervisningsoplevelse ud over det sædvanlige: Trods sin unge alder har Yu allerede modtaget en lang række udmærkelser og priser for sin banebrydende forskning.

Netværk dig til succes

Vil du være up-to-date med den nyeste viden inden for ledelsesområdet – tør du overhovedet lade være? Executive Forum giver dig og dine lederkolleger viden og inspiration på et højt fagligt niveau – og en mulighed for at netværke med ligesindede. Tjek alle de spændende 2018-arrangementer!

Din virksomhed: Et laboratorium for læring

LEDERBLOGGEN: Har du ambitioner om, at din virksomhed – også i fremtiden – skal være en succes? Så kommer du ikke uden om «læring». Og du kommer ikke udenom, at læring er noget, der skal integreres i hele virksomhedens kultur – i lærende fællesskaber. Kort og godt: Et læringslaboratorium!

Disse artikler er ”must read”

”Good readers make good leaders”: Hver måned samler vi en række interessante og relevante artikler fra vores dygtige og innovative samarbejdspartnere, INSEAD og IMD. Lad dig inspirere af den nyeste viden om ledelse, strategi og innovation.
 

 Videresend til en ven
   Tilføj os til din adressebog
Afmeld nyhedsbrevene her
Scandinavian Executive Institute
Akseltorv 6 - 6000 Kolding - Denmark
se-institute.dk

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019