Nieuwsbrief van 23-3-17 8:29:10
Online bekijken

Deurcommunicatie via uw smartphone | Nieuwe generatie beugels | Alles over inregelen van duurzame installaties

Deurcommunicatie via uw smartphone: BTicino heeft hiervoor de oplossing!

De nieuwe BTicino Classe 300 X13E binnenpost van Legrand Nederland haalt het beste uit de combinatie van het vertrouwde BTicino 2-draadssysteem en de koppeling naar smartphone via Wi-Fi en het 3G/4G netwerk. De met een IF-design award 2016 bekroonde Classe 300 X13E biedt de gebruiker betaalbare topklasse en koppelt design en esthetiek aan ruime online gebruiksmogelijkheden.
 

Nieuwe generatie beugels van Walraven

Op zoek naar een robuuste beugel voor binnen- en buitentoepassingen die ook nog eens extreem corrosiebestendig is? Dan biedt de BIS Bifix® G2 de oplossing! Deze beugel maakt namelijk onderdeel uit van het BIS UltraProtect® 1000 systeem. Dit systeem is uniek in omvang, samenstelling en corrosiebestendigheid en vormt daarmee de ideale en meest duurzame oplossing voor het bevestigen of ondersteunen van legio installaties.

Alles over inregelen tijdens Caleffi Academy 2017

Ook in 2017 gaat Caleffi verder met Caleffi Academy; een uniek en gratis opleidingsprogramma waarin actuele thema’s worden behandeld voor alle HVAC-professionals.
Je leert er de basics voor het ontwerpen van duurzame installaties. Bovendien kun je er kennis maken met de ondersteunende diensten van Caleffi. Het eerste onderwerp dat op de kalender van 2017 staat is inregelen. 

Vloer- & wandverwarming voor elke situatie

Met een opbouwhoogte vanaf 12mm is MAGNUM SlimFit een van de laagste systemen in zijn soort. Toepasbaar voor zowel wand- als vloerverwarming. Dit systeem bestaat uit kunststof matten (tegels), die eenvoudig aan elkaar worden geklikt. Een vloerverwarmingsbuis van 10mm wordt met hetzelfde gemak in de matten geklikt. 

Vasco introduceert ecodesign-blower voor elektrische radiatoren

Vasco Group uit Dilsen (BE) introduceert in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland de Vasco Blower: de eerste voorgemonteerde verwarmingsventilator die voldoet aan de Ecodesign Directive. Deze Europese normering, bepaalt dat verwarmingsapparaten vanaf januari 2018 dienen te beschikken over energiebesparende functies.

Fixvent met ventilatieve koeling

Het voorjaar staat voor de deur en dus stelt zich opnieuw de vraag hoe woningen, kantoren en klassen voldoende gekoeld kunnen worden zonder de energiekosten de pan te laten uit swingen. Zeker nu het aantal warme dagen per jaar zienderogen stijgt, is de zoektocht naar alternatieven om binnentemperaturen in bedwang te houden meer dan ooit ‘hot’. 

Water doeltreffender voor persoonlijke sanitaire hygiëne

Het reinigen met water op het toilet verbetert persoonlijke hygiëne. Was jij je haren zonder water of maak jij je handen schoon met alleen papier? Wat compleet ondenkbaar is voor bepaalde gewoontes in ons leven, geldt niet voor de reiniging van onze billen. In de meeste gevallen wordt droog toiletpapier gebruikt. 

Gira X1: het schakelmateriaal als basis voor een intelligent huis

De gebruiksvriendelijke inter­face van de Gira X1 app visualiseert de KNX installatie van een eengezinswoning en stelt alle functies ter beschikking. Licht in- en uitschakelen, jaloezieën omhoog resp. omlaag bewegen, de gewenste temperatuur instellen – overal in het gebouw en op afstand: met de nieuwe Gira X1 zijn de automatisering en visualisatie van een eengezinswoning.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.