NIEUWS | RESEARCH | VACATURES | WEBSHOP

WEEKOVERZICHT

Deutsche AM koopt core-kantoren van Fortress

Deutsche Asset Management heeft twee core-kantoren in Amsterdam en Utrecht gekocht van Fortress Investment Group voor in totaal bijna 159 miljoen euro.

Lees meer

Kantoorkosten Nederland licht gedaald

De gemiddelde kantoorkosten in Europa zijn in 2017 met 3 procent gestegen naar 9.249 euro per full-time equivalent (fte) per jaar. In Nederland daalden de kosten 0,6 procent.

Lees meer

Woningen en cultuur op V&D-locatie Oss

Van Wanrooij Projectontwikkeling gaat op de locatie van de voormalige V&D in Oss een multifunctioneel project Wal Kwartier realiseren.

Lees meer

‘Tot 2028 200.000 extra middeldure huurwoningen nodig’

Jonge woningzoekenden vinden steeds lastiger een geschikte woningen. De komende tien jaar zijn 200.000 nieuwe middeldure huurwoningen nodig om onder andere deze doelgroep te huisvesten.

Lees meer

CBRE GI verkoopt winkels voor 190 miljoen

CBRE Global Investors heeft, namens het CBRE Dutch Retail Fund, een perifere retailportefeuille met 4 retailboulevards verkocht voor ruim 190 miljoen euro.

Lees meer
(advertorial)

Gratis Special: Het beste van 2017

De redactie van Vastgoedmarkt heeft de beste artikelen van het afgelopen jaar voor u gebundeld.

Download de Special >

Rising Star: Corina Regales

In deze rubriek stelt een jong talent in de vastgoedsector zich voor aan de hand van vijftien vragen. Dit keer: Corina Regales van Brink Management/Advies.

Lees meer

Hines koopt Vijzelgracht 50 Amsterdam van Real I.S.

Real I.S. heeft het kantoorgebouw ‘Noortse Bosch’ aan Vijzelgracht 50 in Amsterdam verkocht aan het Pan European Core Fund (HECF) van Hines.

Lees meer
(advertorial)

Lees Vastgoedmarkt januari 2018 gratis

Begin het nieuwe jaar goed! Meld u aan voor een gratis proefmaand. U bent dan iedere dag op de hoogte van het laatste nieuws en de belangrijkste transacties uit de vastgoedsector.

JA, ik wil me aanmelden >

HHF verkoopt 60 appartementen en winkels aan Catella

Holland Housing Fund (HHF) heeft zestig gerenoveerde appartementen en zes commerciële ruimten in Amsterdam verkocht aan Panta Rhei Properties 1, onderdeel van belegger Catella Real Estate.

Lees meer

BlackRock vergroot belang in Aedifica

De Amerikaanse investeerder BlackRock heeft zijn belang in de Belgische, beursgenoteerde zorgvastgoedbelegger Aedifica verder vergroot. De investeringsmaatschappij heeft nu ruim 5 procent van het stemrecht in de onderneming in handen.

Lees meer

Correctie: Cordaan wel transparant over vastgoed

Zorginstelling Cordaan blijkt een volledig overzicht van het vastgoedbezit te publiceren. Weliswaar niet op de eigen site, maar op die van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Lees meer
(advertorial)

NIEUW: Digimagazine Zorgvastgoed

Lees onder meer over de bijzondere relatie tussen zorg en vastgoed en krijg inzicht in de ontwikkeling van de markt voor zorgvastgoed.

Lees direct online >

 
 

VASTGOEDMARKTBANEN

Assetmanager
Makelaar Commercieel Vastgoed Rebo Bedrijfsmakelaars, Zwolle
(Senior) Leasingmanager Commercieel vastgoed, Amsterdam

COLOFON

Contact
Nieuwsbrief
Adverteren
twitter linkedin RSS
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.