Bushokje, stoplicht, kogelvrij... allemaal fout
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Wild West aan de grens: ooit smokkelden criminelen boter naar België

In de jaren zestig werd er op grote schaal boter gesmokkeld van Nederland naar België. Douaniers maakten jacht op de smokkelaars, die steeds gewelddadiger werden. ‘Het was gewoon Wild West.’

 
 
Quest
 

Hoeveel procent watje ben jij? Doe de test en kom erachter!

Alles is gevaarlijk geworden, lijkt het wel. Als het hard waait, geeft het KNMI een weeralarm af. Softdrugs zijn niet zo onschuldig als ze waren, en van vuurwerk ga je dood. We bannen zoveel mogelijk risico's uit. Goed zo. Of vind jij het wat overdreven? Doe de test!

 
 
Quest
 

Laat jij je verleiden door deze korting?

Wist je dat 7 op de 10 Nederlanders ‘altijd’ op zoek is naar de beste deal als ze iets willen kopen? Zoek niet verder, want jij hebt ’m al gevonden! Je ontvangt nu tijdelijk tot 43% korting op jouw favoriete Quest! Kies uit Quest, Quest Junior, Quest Psychologie, Quest Historie of Quest Puzzelmix! PS: wees er snel bij, de aanbieding is beperkt geldig!

 
 
Quest
 

Je uitrekken is heerlijk. Maar waarom?

Je komt uit een lange vergadering of ontwaakt na een nacht pitten. Wat is dan het lekkerste om te doen? Precies, jezelf zo lang mogelijk uitrekken. Waarom is dat zo lekker?

 
 
Quest
 

Deze 20 dingen heten anders dan je denkt

Langs de snelweg staat een vangrail, wachten doe je in een bushokje en een fiets heeft trappers. Toch? Nee dus. Deze woorden gebruik je altijd verkeerd.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Waarom knort je maag als je honger hebt?

Knor knor, je maag eist je aandacht. Of je hem even kunt vullen met een pizza, een driegangendiner of een simpel broodje kaas. Waarom maakt je buik geluid als je honger hebt?